Kaeres Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Czesc. Klopoty sa takie, ze niektore strony nie chca poprawnie dzialac. Gdy sprawdzam wersje IE to nawet nie pisze jaka to. Ewidentnie cos jest zle zainstalowane. Jest to biurowy komp i winXP i niestety nie ja to instalowalem i nie wiem co jet skopane. WinXp professional z SP2, IE blizej nie okreslony ale z pewnoscia najnowszy tylko cos zle zainstalowany. Chcialem przeinstalowac caly SP2 ale to nic nie dalo. Widocznie nie forsuje tego SP2, ktory juz jest zainstalowany. Jak z tej klopotliwej sytuacji wyjsc ? Chcialem rowniez przeinstalowac samego IE ale za cholere nie moge sciagnac jakies konkretnej wersji bo jak nie ta wersja jezykowa, to FTP z downloadem po 5 kB albo juz nie dzialajace linki. Macie jakis konkret link do PL wersji IE 6.0 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Co to znaczy "strony nie chca poprawnie dzialac"? IE6SP2 mozna zainstalowac tylko z całym sp2. Innego IE niezainstalujesz w XP sp2. A tak w ogóle jak się pomysli to się dojdzie do tego zeby programy sciągać ze strony producenta..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 Jeśli to tylko "niektóre strony", to może trzebaby przeinstalować javę lub flasha. Albo DNS jest wpisany jakiś kiepski i niektórych stron nie zna. Ale najlepiej przekonać użytkownika kompa do przejścia na Operę lub FF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 11 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2005 (edytowane) Albo sprawdzic komputer w poszukiwaniu wirusow, trojanow lub spyware... Sciagnij sobie Ad-aware personal, Hijackthis no i zeskanuj MKS'em online :P Edytowane 11 Lipca 2005 przez Ebranox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) sgj, nie rob ze mnie blazna :P Na windowsach siedze tyle lat ile istnieja i gdyby to byla takie proste to nie zadawalbym tego pytania na forum. Z braku czasu w pracy nie chcialo mi sie dochodzic co to za problem. Stronka z IE 6.0 na stronie producenta byla jedna z tych ktora nie chciala mi sie otwierac. Aktualizacja rowniez nie dzialala. Wirusow nie mialem, OS nowiutki na nowiutkim sprzecie. Zainstalowalem FF i po problemie. W domu jednak wole nadal IE6.0 bo jest jakby poreczniejszy dla mnie, a w pracy bede uzywal FF z koniecznosci. Dzieki, pa. Edytowane 14 Lipca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Albo sprawdzic komputer w poszukiwaniu wirusow, trojanow lub spyware... Sciagnij sobie Ad-aware personal, Hijackthis no i zeskanuj MKS'em online :P 1541059[/snapback] sry ale jak juz cos polecasz to cos co dziala ... mks online jak i zwykly to strata czasu, skaner online nie ma nawet 90% skutecznosci ... jezeli to komp biurowy i ma byc wszsytko legalnie no to ja polecam Avast HE i Firefox :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 jezeli to komp biurowy i ma byc wszsytko legalnie no to ja polecam Avast HE i Firefox :)Zainstalowanie Avasta (Home Edition) w firmie jest NIE legalne ! sry ale jak juz cos polecasz to cos co dziala ... mks online jak i zwykly to strata czasu, skaner online nie ma nawet 90% skutecznosci ...Avast ma jeszcze mniejszą wykrywalność (dużo mniejszą) i też nie warto sobie nim głowy zawracać. Zawsze jest na szarym końcu testów programów av. IMO mks jest sto razy lepszy niż Avast Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ebranox Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 sry ale jak juz cos polecasz to cos co dziala ... mks online jak i zwykly to strata czasu, skaner online nie ma nawet 90% skutecznosci ... jezeli to komp biurowy i ma byc wszsytko legalnie no to ja polecam Avast HE i Firefox :) 1548659[/snapback] Heh widac ze sie znasz... ja zawsze na tym jade i nigdy nic niemam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...