KWS89 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Siema. Tak wychodzi że w przyszłym tygodniu jade ze Starszymi do Niemiec i Danii. I potrzebuję karty która edzie DZIAŁAŁA na 100% w tych krajach(już tak raz na Litwie zostałem w Heyah czy Plusem i z Abo. Ery musieliśmy dzwonić za kosmiczną kase, a żebyśmy nie uaktywnili to byśmy wracali chyba z buta do granicy :angry: ) Tak więc, która z kart oferowanych w Polsce będzie banglać w tych krajach na 100%- koszty mam w [gluteus maximus] ale mogłybybyć niskie, ma być łaczność. KArty: Heah, Era Tak-Tak, Plus, Sami swoi(tego raczej nie wezme na bank) Simplut(czy Simplus team) Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Era TAK-TAK powinna działac w tych panstwach. Koszty sa wręcz smiesznie wysokie, pamietam ze za odebranie telefonu w niemczech placiłem 4,50 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 (edytowane) Kij z kosztami, już z doświadczenia wiem że zawsze lepiej miec koma zapasowego niż później robić mine karpia wigilijnego w trasie :angry: A jakieś tańsze co na bank powinny działać są? Edytowane 12 Lipca 2005 przez AKa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 Era TAK-TAK , rozmowy w Europie już za 2zł brutto! (przychodzące i wychodzące , Aktywacja - 6zł niedowiary nie?? :D a jednak: http://www.era.pl/index.php/id=p_roam/zone=10/section=korp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 nie mozesz na miejscu kupic startera ? napewno taniej wyjdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
regedit Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 nie mozesz na miejscu kupic startera ? napewno taniej wyjdzie 1543667[/snapback] 1. Żeby wyszło taniej osoby które moją zamiar porozumiewać się za granicą muszą kupić sobie po starterze tego samego zagranicznego operatora. 2. Jeżeli dzwoniłbyś z startera zagranicznego operatora do Polski to nie wiem czy by tak tanio wyszło. 3. SIM-LOCK..... Za dużo zachodu na taki manewr. Potem niewykożystana kwota by Ci przepadła i tyle byś zyskał. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Trzeba wejsc na strone danego operatora i porownac, a znajac polske mamy drozej niz inne kraje a skoro nie ma znaczenia jaki starter polski wiec simlocka nie ma i jak kasa by zostala zawsze moze zostawic na wyjazd przyszly, ewentualnie w kraju wykozystac do dzwonienia zagranice Edytowane 13 Lipca 2005 przez kosmo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...