Skocz do zawartości
KWS89

Karta Prepaid

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.

Tak wychodzi że w przyszłym tygodniu jade ze Starszymi do Niemiec i Danii.

I potrzebuję karty która edzie DZIAŁAŁA na 100% w tych krajach(już tak raz na Litwie zostałem w Heyah czy Plusem i z Abo. Ery musieliśmy dzwonić za kosmiczną kase, a żebyśmy nie uaktywnili to byśmy wracali chyba z buta do granicy :angry: )

Tak więc, która z kart oferowanych w Polsce będzie banglać w tych krajach na 100%- koszty mam w [gluteus maximus] ale mogłybybyć niskie, ma być łaczność.

KArty:

Heah, Era Tak-Tak, Plus, Sami swoi(tego raczej nie wezme na bank) Simplut(czy Simplus team)

Pozdrawiam

Artur

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kij z kosztami, już z doświadczenia wiem że zawsze lepiej miec koma zapasowego niż później robić mine karpia wigilijnego w trasie :angry:

A jakieś tańsze co na bank powinny działać są?

Edytowane przez AKa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie mozesz na miejscu kupic startera ? napewno taniej wyjdzie

1543667[/snapback]

1. Żeby wyszło taniej osoby które moją zamiar porozumiewać się za granicą muszą kupić sobie po starterze tego samego zagranicznego operatora.

2. Jeżeli dzwoniłbyś z startera zagranicznego operatora do Polski to nie wiem czy by tak tanio wyszło.

3. SIM-LOCK.....

Za dużo zachodu na taki manewr. Potem niewykożystana kwota by Ci przepadła i tyle byś zyskał. <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba wejsc na strone danego operatora i porownac, a znajac polske mamy drozej niz inne kraje

a skoro nie ma znaczenia jaki starter polski wiec simlocka nie ma

i jak kasa by zostala zawsze moze zostawic na wyjazd przyszly, ewentualnie w kraju wykozystac do dzwonienia zagranice

Edytowane przez kosmo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi