Gość JPL Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 W przyszłym miesiącu będe wymieniał sprzęt, ale zasiłke kupiłbym teraz. No i właśnie którą? Obie są w miare podobne tylko nie wiem która jest pewniejsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ramzes The Great Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Siemka, osobiscie posiadam 410-212, i sobie chwale, ale czytajac opinie na forum mozna pomyslec ze to beznadzieja...ale ja nie narzekam, jest cichutki ma duzo molexow, choc czasem robi sie cieplutki ale mi to nie przeszkadza, co do 420-302 niewieole czy powiem powniewaz nie mialem z nim sycznosci...a co do napiec moj trzyma konkursowo:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq4 Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam , szefa 420 posiadam, u mnie po wyciszeniu reszty, jest najgłośniejszym elementem kompa, bude mam dobrze wietrzoną a mimo to podczas normalnej pracy kręci sie do około 2000 rpm, przy obciążeniu wyżej. Napięcia są ok, i na moim konfigu chodzi bez problemu, ale jeżeli planujesz mocną grafe na PCI Ex wymagającą zasilania 6-pin, szukałbym czegoś innego ponieważ chieftec takiego wtyku nie posiada. Poza tym wtedy przyda się też mocniejsza linia 12V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 A teraz tak czytam i trafiłem na Thermaltake Silent PurePower 410W za 240zł. Nigdzie nie moge znaleść specyfikacji i nie wiem czy może będzie lepszy od tych szefów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 A ja bym tobie zaproponował w tej cenie taką zasiłkę: http://www.esc.pl/product_info.php?cPath=1...roducts_id=2157 Jest to zasilacz mocniejszy i cichszy od szefa, a poza tym dużo ładniejszy :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Prawda. Poza ty mw podobnej cenie jest jeszcze NeoteC maximus. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Dzięki za pomoc. Wezme tego Aerocoola bo ta linia +12V ma 26A, a i cena mi odpowiada. Edit: W PCP sa Aeropowery a nie Aerocoole, ale to ta sama firma, nie?? Edytowane 13 Lipca 2005 przez JPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Aerocool to nazwa firmy, a Aeropower to model zasilacza tejże firmy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JPL Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Wiem ale w PCP jako nazwa firmy mają Aeropower, a nie Aerocool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanko Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Widać, że PCP nie wie do końca, co sprzedaje, ale to jest bez wątpienia ten sam zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 A który jest cichszy: Chieftec (ATX-410-212) /// Aerocool AeroPower B/S 450WP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...