westsajd Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Witam! Mam następujący problem. Robiąc 3DSmarka 2001 zauwazyłem że mam current AGP 4x a nie 8x. Przestawiłem w biosie AGP z AUTO na 8x, w Smartgarcie na 8x, restart kompa, 3DSmark 2001 i dalej mam AGP 4x. Jak przestawić AGP na 8x? Wynik mam strasznie mały bo tylko 11 642 pkt. :/ a w 3DMarku 05 zawiesza mi się na 2 teście i wyskakuje błąd że niby brak mu pamięci video. Jak przestawić AGP na 8x? Wiem, że jest duży temat o R9800 ale jakoś nie widzi mi się przeglądanie tylu stron :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 Niekompletnie zainstalowane stery do płyty głównej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 (edytowane) Ściągnąłem najnowsze stery nVidii do chipsetu, wszystko zainstalowałem... Co mam zrobić? Zainstalować je jeszcze raz? Dobra ściągnąłem stery ze strony abita i wszystko działa lux. Dzięki bardzo. Temat można zamknąć. Edytowane 13 Lipca 2005 przez Barthezzo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Na stronie Abita są stery z przed co najmniej 8 miesięcy i to jest OK. W najnowszych sterach NV nie ma sterownika GART do obsługi AGP. Zawsze polecam stery z przed 6-8 miesięcy. Następnie odinstalować wszystko z wyjątkiem GART i zainstalować najnowsze stery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...