Włodi Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Czy istnieje coś takiego jak demoscenki na komórke. Pytam dlatego że wiem że są one tworzone na różne platformy takie jak na przykład atari,amiga,psx itp Zastanawiałem sie czy nie są też tworzone takie demka na komórki. Chodzi mi głównie o grafike w telefonach z obsługą Java. Może znacie jakieś efektowne benchmarki? Jak dotąd znalazłem tylko jeden- nazywa sie amark. Jeśli ktoś wie coś na ten temat prosze o odpowiedzi i ewentualne namiary na pliki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 http://www.futuremark.com/ cos na telefony wydal albo ma zamiar wydac poszukaj na ich stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 ja miałem takie coś na sl45 fajnie to nawet wyglądało i dość długie było pokazywało mozliwosci tego telefonu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 JBenchmark: http://www.nokiaforum.pl/viewtopic.php?t=54 3DMmark pod jave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djjaku Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 wiesz Włodi są odtwarzacze modów i xm, więc można to traktować troszke jak demoscene bo odpala sie normalnie pctowe modki, ale demek jako takich nie widziałem, ale fajne by to było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 (edytowane) mu raczej nie chodzioło o żadne benchmarki, tylko o dema, były bardzo popularne jakieś 10lat temu, małe pliczki, pare kilokajtów, a wielkie możliwości graficzne prezentowały,a to wszystko bez akceleratora Edytowane 16 Lipca 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 są takie aplikacje tylko, że te "lepsze" są na symbiana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...