forest kila zbila Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Heja małe pytanie o doświadczenia własne :-) moje są następujące: NEC 16x/10/40 płytka CDR do pełna @ 16x : 5:30 LITE-ON 48x/21/48 płytka CDR do pełna @ 16x : 5:33 LITE-ON 48x/21/48 płytka CDR do pełna @ 48x : 4:49 jak się domyślam litek pali strefami ale taka różnica ?? mój LG 16/10/40 palił w 5:20,, imo komedia i magia plexów ;] spodziewałem się wyników lepszych o choćby 2minuty ... żeby nie było - bufor non stop pełny, dma ok.. smoukam nero 6.6.0.1 nagrywarka na szczęscie nie "dopłacona" a "przełożona" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Jakim programem palisz i na jakich CD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 (edytowane) nero 6.6.0.1 płytki to Samsung pleomax do 52x LG testowałem na innych płytkach ale wyniki były zbliżone zaraz sprawdze jeszcze na lipnych omegach ;) edit: 4:46 na omegach,,, różnicy nie widać ;) Edytowane 14 Lipca 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 podajcie przykładowe wyniki z 52/48x ile wypala :-) coś mi śmierdzi z tym napędem, coś mu za długo idzie ;] nawet nie dwa razy szybciej niż przedpotopowe 8xy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2005 Eh, nie pamiętam wpisu do rejestru. Sciągnij sobie to i włącz pokazywanie rzeczywistej predkosci z jaką w danej chwili nagrywa nero(domyslnie pokazuje tylko tyle ile sie ustawiło) i zobacz czy nie nagrywa ich wolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 16 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2005 Moja nagrywarka wypala płytke około 3 minut (oczywiście Full prędkość i cała pojemność płyty) na płytkach Sony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...