metal Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Mam komóre nokia 3310 i chce sobie zapakować do niej jakąś kartę i nie wiem którą, czy simplusa czy ideapop ??? którą polecacie ??? w której sa najkorzystniejsz ceny ? i głównie tanie sesemesy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 oh taki dozy chlopiec i taki ma straszny problem :) No naprawde. Ja proponuje odpalic http://www.simplus.pl/flash.html i http://www.idea.pl/pop/index.shtml i podjac pierwsza meska decyzje na podstawie przeanalizowania informacji zawartych na obu stronach. Nie dosc ze cwiczysz czytanie ze zrozumieniem to jeszcze uczysz wyciagac wnioski :) Naprawde samodzielnosc nie jest taka zla :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 Jasne że plusika simplusika :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 18 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2002 IDEA POP! Miałem Simplusa i wiem co to są wysokie ceny i słaby zasięg! Ucz się na cudzych błędach i wybierz POPa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Pop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Idea ma fatalny zasieg w porównaniu do plusa - nie wiem, czy tak samo jest z popem i simplusem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Idea ma fatalny zasieg w porównaniu do plusa - nie wiem, czy tak samo jest z popem i simplusem.Jasne że jest tak samo, przecież to ta sama sieć tylko inny system opłat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 19 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2002 Ja mam 2 telefony na POP'a i nie nazekam ..Choc ostatnio czesto zdaza sie ze siec jest przeciazona albo cos takiego ...bo po wybraniu numeru wogole nie mam sygnalu :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...