Skocz do zawartości
Sabo^

Karta Graficzna Do 1300 Zł <----------------

Rekomendowane odpowiedzi

Hej ! Tak jak w temacie potrzebuje pomocy w wyborze karty graficznej do 1300zł . Karta w 99% będzie do gier :D A i propozycje mogą być typu AGP i PCI express

Ja upatrzyłem sobie Gigabyte Radeon X800 Pro - CENA tylko 1200zł i w tescie CHIPa ma super wyniki i Sapphire Radeon X800XL - ok 1250zł

co o nich sądzicie? Macie jakieś lepsze ? POMÓZCIE !!!!

A i niewiem czy to ma jakies znaczenie ale procesor bedzie prawdopodobmnie

intel 3,0 2mb cache lub intel 3,2

Zapewne dużo było zapytań o karty ale ja nie znalazlem takiego z przedialem cenowym 1300zł więc zakładam ten temat !!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hej ! Tak jak w temacie potrzebuje pomocy w wyborze karty graficznej do 1300zł . Karta w 99% będzie do gier  :D  A i propozycje mogą być typu AGP i PCI express 

Ja upatrzyłem sobie Gigabyte Radeon X800 Pro - CENA tylko 1200zł  i w tescie CHIPa ma super wyniki  i Sapphire Radeon X800XL  - ok 1250zł

co o nich sądzicie? Macie jakieś lepsze ? POMÓZCIE !!!!

A i niewiem czy to ma jakies znaczenie ale procesor bedzie prawdopodobmnie

intel 3,0 2mb cache lub intel 3,2

Zapewne dużo było zapytań o karty ale ja nie znalazlem takiego z przedialem cenowym 1300zł więc zakładam ten temat !!

1551359[/snapback]

Pierwsza strona jak byk pisze :mur: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=96002 :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi