Skocz do zawartości
rogers

Qurde padł kolejny zasilacz po o/c!!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W sobote zwiększyłem FSB do 140MHz na moim AXP1700 na płycie ECS K7VTA2 i na wszelki wypadek wymieniłem moją stara zasiłkę 200W na 300W "noname" i niestety jak tylko wróciłem do domciu i odpaliłe 3DMarka2001 padł przy 2gim tescie. Wróciłem więc na WGK i zamieniłem go na Coodogena 300W. Następnie zwiększyłem mnożnik na procku poprzez mostek L3 - komp wstał normalnie jako AXP2100+ no i tylko czasem się wieszał więc zwiększyłem napięcie do 1.80V. Następnie odpaliłem Op Flashpoint i qurde po chwili wszystko siadło podobnie jak wcześniej przy 3DMarku2001......

Pomóżcie...co jest grane..../?? Niewiem co zrobić.....moge kupić zasiłkę 400W ale czy ta też nie padnie?.....

Pomocy bo zbankrutuje na zasilaczach!!!! (tak wogóle to w kompie siedzi tylki 1 dysk twardu, DVDrom, FDD, GF4ti4200128MB@275/480,modem,SBLive5.1 i 1x256DDR)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpowiedź jest prosta i oczywista ...

Nie kupuje się <span style="color:red;">[ciach!]</span>ianych zasialczy , a Codegen do takich nalezy ...

Ja sam mam Enlighta 250W i podkręconego AMD XP 1600+ do XP 2100+ , 512Mb (2x256) PC266 o/c 333Mhz , ATI 8500LE , i inne piedoły ...

Naprawde nie ważna jest "nalepka" ile zasialcz ma WATT bo niestety moc to nie wszystko ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...