hardy99 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 (edytowane) Mam podobną konfiguracje do twojej i tez miałem problemy z Colinem 04 i 2005. 04 się lekko zacinał, podobno jest łątka która to naprawia, ale ciol sie bardzo mało wiec nie martwiłęm sie. W 2005 były błedy w grafie i ciol sie starsznie, wiec sie wkurzyłem i rzuciłem. Ale to tylko te gry, nieprzypominam sobie innych. Mam podobne wyniki w 3DMarkach. Far Cry, HL2, Doom3, Pacific Assualt, NfS: Underground 2 a teraz ostatnio Splinter 3 i GTA: San Andreas chodzą swietnie. Mozesz spróbowac przeistalowac system, poten najpierw wgrac stery do płyty głownej (proponuje ze strony nVidii) potem najnowsze Catalysty, a pózniej resztę sterów. Spróbuj posciagac łatki do gier. Pombunuj w BIOSie z Fast Writers. Ale przeistalowanie systemu to podstawa, bo pewnie troche nakombinowałes wgrywaniem róznych sterów Edytowane 18 Lipca 2005 przez hardy99 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba203 Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Właśnie tak zamierzam zrobic. Odpalic na nowym windowsie i wtedy zobaczę. Byc może rzeczywiście instalowałem za dużo sterowników grafiki, ale zawsze odpalałem drive cleanera. Mimo wszystko dziękuję wszystkim za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Swojego czasu na 9500Pro grałem w colina 4 - "oryginał" ( ;) ) - i wszystko było git. Kupiłem polski oryginał - no i zaczęło się. Gra się przycinała co kilka sekund, mimo że między przycięciami było płynnie. Trochę pomagało odkręcenie karty, ale dalej się czasem przycinała. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Masz v-sync ON czy nie? Wczesniej juz ktos o tym wspominal- to na 99% wina wylaczonego v-synca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Napisałem wyżej temat że mam pdobny problem. U mnie rozwiązaniem było wejście w właściwości ekranu/ustawienia/zaawansowane/rozwiązywanie problemów i zmniejszenie akceleracji sprzętowej o jeden. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...