Hanu Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Ale szybko ruch ustanie, bo bany polecą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 ja czekam na ver. przeznaczoną na X0 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) Hmm a będzie jakaś różnica?? Modele postaci bardzo ładne ogólnie grafika jest na dobrym poziomie - duże brawa dla panów. Jednak Polak potrafi :). Edytowane 9 Marca 2007 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=4555 Tylko ta cena troche zabija :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jaka cena ;o Brak polskiej wersji jezykowej, cena z kosmosu... ładnie. Jeszcze nie gralem w to (dema nie ruszalem) ale po screenach prezentuje sie ok. Przypomina mi troche psi-ops (nie jest na tym samym silniku czasem??) - te motywy z telekineza sa wykonane podobnie i w sumie powiedzialbym, ze Infernal jest w pewnym sensie kopią psi-opsa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Gra wygląda hmm..... pograłem z 10minut i początek jest taki: ostra muza, cukierkowo-dyskotekowy wygląd clubu, diabelska sieczka ;o Przede wszystkim optymalizacja!!! U mnie w 1024 z ustawieniami HIGH, aa x0 anizo x16 chodzi bardzo płynnie ale są momenty że fps spada (jak strzela z 6 chopa). Dodatkowo aspect ratio do wyboru oraz ciekawe menu. Może być to interesująca propozycja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bio Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jaka cena ;o Brak polskiej wersji jezykowej, cena z kosmosu... ładnie. bo polski dystrybutor ma możliwość obniżenia ceny tylko wtedy, jeśli spolonizuje grę, czyniąc ja tym samym niepotrzebną na rynek np. Niemiecki a to oznacza że dojcze sobie taniej nie pograją... po prostu taka polityka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Jeszcze nie gralem w to (dema nie ruszalem) ale po screenach prezentuje sie ok. Przypomina mi troche psi-ops (nie jest na tym samym silniku czasem??) - te motywy z telekineza sa wykonane podobnie i w sumie powiedzialbym, ze Infernal jest w pewnym sensie kopią psi-opsa. to widac :D przynajmniej z dema widac ze telekineza jest gorzej zrealizowana niz w psi. I silnik jest chyba autorski tez wiec nie jest to samo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Zarzuć ktoś jakimś screenem ;). Cena powala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adamove Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Mi giera słabo chodzi na 6600GT jak pojawiają sie te efekty dymu, gre w Polsce wydaje canega oczywiscie z polskim dubingiem, czyli nie mam specjalnych obiekcji [ciach!]LE CANEGA, KŁAMCÓW I KRWIOPIJCÓW, [ciach!] WAM W DUPE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 Gra wygląda hmm..... pograłem z 10minut i początek jest taki: ostra muza, cukierkowo-dyskotekowy wygląd clubu, diabelska sieczka ;o Przede wszystkim optymalizacja!!! U mnie w 1024 z ustawieniami HIGH, aa x0 anizo x16 chodzi bardzo płynnie ale są momenty że fps spada (jak strzela z 6 chopa). Dodatkowo aspect ratio do wyboru oraz ciekawe menu. Może być to interesująca propozycja.dlaczego grasz 1024 z anizo 16, a nie 1280 anizo 0 ? opowiedz, moze tez tak bede gral ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 A co w tym dziwnego? Ja tez wole 1024x768 + jakies dopalacze... mam 17' wiec taka rozdzialka jest w sam raz. adamove - :lol: jaka wypowiedz [[; R.i.P - a jak wyglada walka? Jest havoc, hit pointy? Przyjemnie sie zabija? Jak fizyka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2007 A ja Ci odpowiem . Zabija się przyjemnie head szoty są , fizyka jest całkiem całkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Czy ktos moze wie jak tam zmienic odswieżanie ? ;p bo caly czas mam 60 ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Gierka jest niezla [; Ma fajny klimat i milo sie strzela. Na razie zabilem pierwszego bossa i wiecej nie gralem. Mila, przyjemna rozwalka. Jedynie wkurza mnie przeszukiwanie cial/regeneracja zycia. Strasznie dlugo to trwa ;) Edytowane 10 Marca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Jak dla mnie gierka świetna - grafa na poziomie, ciekawa akcja, niezłe pomysły. Naprawdę może odnieść sukces na zachodzie. Co do optymalizacji to się nie wypowiem, bo na moim konfigu raczej ciężko zobaczyć czy coś nie tnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 U mnie mniej więcej wygląda to tak: infernal-3_scenes_by_rip.avi (18mb; 1:14min) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) OK... jestem 'juz' w 2 misji... :>. Wkurza mnie troche to, ze nie mozna sie poskradac i po cichu zabijac... albo ze nie ma np. broni z tlumikiem, albo noza. Do tego muzyka jest troche bidna - mam wrazenie jakbym sluchal caly czas jednego mp3. Mam pytanko: wie kto moze czy da sie strzelac zza rogow ale bez wychylania? Bo kilka razy do mnie tak strzelano tj. koles wystawial reke zza rogu i naprzal do mnie. UPDATE: Damn... ale ta gra ma beznadziejne bronie. Jakies smieszne karabinki, bronie laserowe... takie to niecelne, do tego bardzo malo amunicji mozna miec ze soba a wrogowie co chwila sie pojawiaja. Nawet podczas walki nie mozna wziac sobie amunicji od poleglych bo ta czynnosc trwa bardzo dlugo... bleh ;/ Edytowane 10 Marca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 czy ktos moze jednak powiedziec co z tym odswieżaniem ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ale ta gra jest głupia :blink: po za grafiką która coś tam sobą prezentuję ta gra nie ma nic co potrafiło by zatrzymać na dłuższą chwilę tony prze głupawych wrogów, na dodatek wyglądających tak samo, odgłosy z karabinku jak freez w winampie, debilne przeszukiwanie każdego ciała w celu pozyskania kilku naboi, świat bardzo szybko o niej zapomni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 czy ktos moze jednak powiedziec co z tym odswieżaniem ? ;]Próbowałeś wymuszać dane odświeżanie w sterach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Ja już niestety ją o_D-i_N-s_T-A-l_o_w_a-Ł-e-M. Jakoś nie czuję dalszej potrzeby klikania 2x exe. Ale na plus tak jak mówie - optymalizacja. BTW - dodam że dużym plusem jest również czas odinstalowania który trwa 1 SEKUNDE ;]]] Edytowane 10 Marca 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 ale ta gra jest głupia :blink: po za grafiką która coś tam sobą prezentuję ta gra nie ma nic co potrafiło by zatrzymać na dłuższą chwilę tony prze głupawych wrogów, na dodatek wyglądających tak samo, odgłosy z karabinku jak freez w winampie, debilne przeszukiwanie każdego ciała w celu pozyskania kilku naboi, świat bardzo szybko o niej zapomni I w tym miejscu się z Tobą zgadzam. Gra bardzo przeciętna zupełnie bez polotu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) ale ta gra jest głupia :blink: A mogę zapytać to czym się odróżnia GoW ( oprócz wykonania czyli grafika, dźwięk itd ), że jest aż genialny? Mi się zdaje, że idea jest taka sama czyli lecieć do przodu nawalać i chować się. Edytowane 10 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) o LOL, GOW do porównania wstawiasz :lol2: :lol2: :lol2: chłopcze, ostatnio błagałeś mnie w kilku tematach żebym nie odpisywał na twoje posty, postanowiłem wysłuchać twoich próśb, ale od tego czasu sam mnie zaczepiasz - więc zdecyduj się czemu jest głupia to ci napisałem, a czym się różni od GOW to wytłumaczą ci serwisy typu IGN jak gra zostanie zrecenzowana, wytłumaczą ci jak małemu dziecku, dwiema cyferkami z przecinkiem między nimi, bo widzę, że tobie w ten sposób tłumaczyć trzeba przy okazji możesz zapoznać się ze słowem - grywalność, może pomoże ci zrozumieć o co biega w tym temacie i przestaniesz do gry podchodzić jak do kolejnego benchmarka update: o, już IGN UK zrecenzował ten wspaniały tytuł, miażdżące 6.6, naprawdę nie wiem czemu tak słabo :lol2: Edytowane 10 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Czepiacie się. Dla mnie gierka spoko. Czego byście chcieli? Cudów wianków? Że ktos nagle niewiadomo jaki pomysł na gameplay znajdzie? Zejdzcie na ziemię. Solidny tytuł - bez fajerwerków, miło się naparza, w sam raz na dwa-trzy wieczorki. To nie jest gra na miesiace grania i zachwytów. Taka szkolna czwórka- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 @Kucyk stwierdzasz, że gra jest głupia a robi się w niej to samo co w GOW :wink: Lecisz, strzelasz, chowasz się i co kawałek jakiś boss. A recenzje czytałem tak głównie opisują świetną grafikę i dźwięk i lokację i wygląd postaci czyli wykonanie a mi chodziło co wyróżnia tą gre od wykonania jakbyś nie doczytał. Wiadomo co jest lepiej wykonane tu tej gry nie ma co porównywać ale gameplay jest bardzo podobny więc zamiast się oburzać, odpisuj na pytania bo nie długo będziesz opisywał kwiatki w odpowiedziach na moje posty. Z resztą też nie doczytałeś "według Ciebie" więc Twoja opinia jest na GS hmm idę poszukać. PS a no i :lol: musi być dodatkowo 3Lo i Pro bo trzeba l33t T|-| /\/\0|\| |< E Y :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 (edytowane) Hanu - w epoce "Crazy Chicken" i serii wyścigów "Kawasaki" ta gra rzeczywiście może być dla niektórych całkiem niezła, jak to się mówi - na bezrybiu i rak ryba. Kwadratowy - mógłbyś przestać się wreszcie kompromitować, po co ty w ogóle zabierasz głos w temacie skoro każda tego typu do "do przodu i strzelać", skoro takie crapy jak ten stawiasz na równo z takimi tytułami jak GOW to jeszcze brakuję mi tu np. Max Payne'a no bo czemu nie, przecież to jest to samo - do przodu i strzelanie, pewnie do dzisiaj zadajesz sobie pytanie czemu recenzenci gier są tacy niesprawiedliwi - każda gra do przodu i strzelanie to to samo więc powinno być dla każdego po dyszce w recenzji, równo i sprawiedliwie :lol2: Zostałem po raz kolejny totalnie osłabiony przez brednie które wypisałeś... OT Pamiętam jak w temacie o Fifa 07 vs PES6 jeden z userów strasznie bronił Fife, że ona taka wspaniała i w ogóle - napisałem wtedy, że jest taka wspaniała, że temat o niej za kilka dni spadnie z pierwszej strony, a za kilka tygodni tylko wyszukiwarka będzie go potrafiła znaleźć, dlatego że tamta gra nic sobą nie prezentowała, podobnie jest w tym przypadku, gra nadaję się ale do czasopisma jako dodatek i tyle, ten temat spadnie szybciej niż zdążysz wyprodukować kolejne brednie na temat równości wszystkich fps itd. a ja ci to jeszcze przypomnę Edytowane 10 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 No kurde... grafika bardzo ładna, aż dziw... woda jest naprawdę ładnie wykonana... kilka ciekawie zrealizowanych pomysłów jak teleportowanie różnych obiektów i siebie samego... co tu jeszcze... chyba nic więcej jak do tej pory. Nie, jeszcze fizyka jest w porządalu, przeciwnicy całkiem ładnie padają(zazwyczaj). :wink: Muzyka do gry dobrana jak dla mnie fatalnie, może nie rodzaj ale samo wykonanie i aranżacja jest tragiczna. Animacja bohatera też nie teges a wyskakuje zza rogu na ugiętych nogach w kolanach jak w filmach o Kojak'u. :D Wymieniłem takie "+" i "-", które akurat mam w pamięci i zaznaczyć muszę, że gry jeszcze nie ukończyłem... nie wiem też czy ukończę... :lol: Infernal ma w sobie wiele dobrego ale równie dużo mu brakuje i w moich oczach nie zasługuje na zbyt wysokie oceny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2007 Hm faktycznie gra jest słaba totalnie , troche dluzej pogralem jak fixnalem odswieżanie , ale jak sie okazuje niepotrzebnie bo poszla do kosza szybciej niz przypuszczalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...