Tomasz_XX Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Witam Przeszukałem juz pół świata i nic. Może ktoś z Was ma, to proszę o podesłanie :-) Tomasz DOS driver do CD-ROM LG CRD-8322B Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 Dysk startowy 98/Me. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyS Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Witam Przeszukałem juz pół świata i nic. Może ktoś z Was ma, to proszę o podesłanie :-) Tomasz DOS driver do CD-ROM LG CRD-8322B 1554525[/snapback] Jeżeli jeszcze nie masz to proszę: Pozdrowki gscdrom.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_XX Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Witam i dziękuję za info Sytuacja była patowa: komputer oryginał IBM CD firmy LG Win 98 przestały widzieć kartę dzwiękową (reinstalacja sterowników nie pomagała) Uszkodzony config.sys Brak dyskietki startowej i oryginalnej płyty z Win 98 DOS nie widział CD Potrzebowałem sterowników do tego CD aby z DOSu sformatować C: i zainstalować od nowa Win 98 Udało mi się wymieniając CD na inny do którego miałem sterowniki dosowe. pozdrawiam Tomasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...