yeyoo Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) mam taki problem, byl u mnie qmpel i powiedzial zebym mu pozyczyl moj drugi dysk bo mu sie jego zrabal. ja mowie no spox, i powiedzial zebym od razu xpka zapodal, ja mowie no spox B) wszystko poszlo okey, ale teraz podczas uruchamiania kompa musze wybierac pomiedzy 2 windowsami, chociaz nie mam juz tego dysq (bo pozyczylem kumplowi) gdzie zainstalowalem wina. czy jest mozliwosc aby pozbyc sie tego uciaazliwego ekranu ? z gory thx & pozdro :] Edytowane 19 Lipca 2005 przez kfachu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Włącz w opcjach folderów widok wszystich plików i pikow chronionych przez system . Na C znajdziesz plik boot.ini. Skasuj tam informacje o drugim systemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) tylko nie pomyl ja zrobiłem tak samo i wywaliłem to czego nie miałem i niestety format C: :lol: :lol: :lol: Edytowane 19 Lipca 2005 przez dylus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...