Chaos Opublikowano 5 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2006 panowie temat ma 122 strony , przydało by sie jakieś FAQ na pierwszej stroni , jaki ćwiczenia, treningi , odżywki , jakies rospiski na partie miesni , linki :)to zrób Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 @mechl!n idealna budowa, duzo treningu przede mną :P @Chaos user rhezuz liczy na to ze zrobi to ktos bardziej doświadczony :) ale ja uwazam ze nie ma raczej sensu, wszystko jest na stronkach a ich jest do groma. a dla kazdego plan ułozyc to hoho roboty, nie wykonalne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Każdy układa sobie trening pod siebie, a jak chce się więcej wiedzień to na sfd czy coś.. ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Dzięki wszystkim za dobre słowa. Pracowało się na wygląd kilka ładnych lat- teraz to procentuje ;-). Dawidsfuturx -> to jeszcze nie to- choć próbujemy nijak nie da się uchwycić w kadrze prążkowania trika. Linoge -> no właśnie- bo ja z moją budową zaliczam się raczej do fitnesów niż pakerów ;-). hinco -> jeśli chodzi o ciężar na zdjęciu to jest specjalnie mniejszy- do pozowania ;-). A tak na poważnie to jak już było wiele razy pisane- nie liczy się ciężar tylko technika wykonania. Szczególnie prawda ta sprawdza się przy ćwiczeniach "na wygląd" mięśnia- nie "na siłę"- choć w tym drugim przypadku jest to równie ważne. Taka moja osobista teoria- priorytety podczas ćwiczeń: - na siłę: 1. ciężar, 2. technika, - na definicję/wygląd: 1. technika, 2. ciężar. Do tego dochodzi jeszcze wiele kwesti, np intensywność- akurat mowa o technice i ciężarze więc pozostałe aspekty pomijam. Piratez -> nad brzusiem pracuję ofkoz- od początku wakaji. Na sześciopak idealny nie liczę- trza by się naprawdę solidnie odtłuścić i odwodnić a szkoda mi na to życia ;-). Co innego gdyby były z tego pieniądze- przy moim metaboliźmie myślę że w dwa tygodnie dał bym radę się zasuszyć. wadim -> do roboty. Każdy kiedyś zaczynał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 ... Linoge -> no właśnie- bo ja z moją budową zaliczam się raczej do fitnesów niż pakerów ;-). ... jeszcze tak z 5-10 lat i moze bede mial namiastke takiej sylwetki jak Ty ;) jak ostatnio na nowej silce zobaczylem "pakerow" to mnie zwatpienie ogarnelo czy napewno jest o co walczyc ;) przeciez to potem wyglada ... jakby to powiedziec "niesmacznie" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 mechlin: no jeszcze do fitnesowców to brakuje Ci sporo z 5kg stracisz sadła a zyskasz 5kg czystego mięsa, troche się rozciągniesz :wink: to coś o fitness można pomyśleć hehe a i jeszcze pokaż nogi bo chyba nie widzieliśmy :) oczywiście to tylko moje skromne zdanie i bez urazy prosze :wink: dziś zmierzyłem sobie bf pierwszy raz w życiu- 15% :( przydałoby się troche stracić fatu przy robieniu masy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 @mechl!n super! ręka ma pewnie z 43 cm :> Przyszło mi do głowy jeszcze jedno pytanie, ale chyba go nie zadam XD Przy robieniu masy da się uniknąć przyrost brzuszka? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 pc juice: tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 różnie to jest bo na masie, zawsze na + jestes z kaloriami i wszystkim, ale da sie poprostu ostro katowac brzuch, tyle moze nei bedzie znikało z pasa, ale za to będą sie bardziej miesnie uwidaczniać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 I o to chodzi nie mozna sie poddawac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Barki i kaptur- różne takie: Pc juice -> pytaj śmiało- najwyżej nie odpowiem ;-). quarantino -> z tym fitnessem to taki dżołk był :) . edit- linki poprawione- thx Chaos. Edytowane 8 Lipca 2006 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) m!n .. zapodawaj foty do mnie .. bede ci zamieszczal u mnie na Home .. bo te z interi laduja sie godzinami ... (bynajmniej mi) przerzucilem ci te i poprzednie foty do mnie http://chaos.dracopc.com/pub/?katalog=./4ppl/mechlin mozesz sobie linki popoprawiac Edytowane 7 Lipca 2006 przez Chaos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Dzięki brachu- jutro wyedytuję bo dziś wyczerpiony jestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 pc juice: takMógłbyś to rozwinąć? bo na pewno temat ten nie jest Ci obcy ;> Pc juice -> pytaj śmiało- najwyżej nie odpowiem ;-).Skoro nalegasz ;) w sumie nie jest to pytanie skierowane tylko do Ciebie; mianowicie przeglądam sobie różne fotki i nie wiem czy to takie uwarunkowania, ale golisz(cie) sobie klate i brzuszek?? Bo ja to mamut sie zaczynam robić :? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ja nie gole, mi sie to wydaje troche nei wiem, dziwne.... tak samo pod pachami, rozumiem kobieta, ale oczywiscie to jest moja subiektywna ocena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Skoro nalegasz ;) w sumie nie jest to pytanie skierowane tylko do Ciebie; mianowicie przeglądam sobie różne fotki i nie wiem czy to takie uwarunkowania, ale golisz(cie) sobie klate i brzuszek?? Bo ja to mamut sie zaczynam robić :? :lol2:Klaty ani brzucha nie golę- jak się dobrze przyjrzeć to widać na fotkach śladowe-bo-śladowe ale jednak owłosienie klaty ;-). Golę się pod pachami- dużo łatwiej utrzymać higienę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ja nie znam nikogo kto sie goli z siłowni, sam też nie praktykuje tego, moja dziewczyna mi krzywde zrobi jak to zrobi, oczywiscie nie dotyczy twarzy i głowy ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) pod pachami jak najbardziej mechl!n: zawsze cwiczysz w długich spodniach? Edytowane 8 Lipca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 jak jesteś początkujący to bardzo łatwo o umięśnienie bez dodatkowego fatu odpowiednia dieta na mase (jak aż tak bardzo zależy Ci na na zerowym przyroście tłuszczu to obciąć troche węglowodanów) trening na mase, z dwa razy w tygodniu można jakies aeroby i napewno coś mięsnia się na Tobie pojawi Pozdrawiam u mnie chyba zaczyna działać cp wczoraj po treningu łap 41cm :D a na sucho 39cm... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 cp :) daje ladnego kopa :] , ja o jakichs suplementach czy odzywkach pomysle po wkacjiach narazie na slucho :) ale mysle nad cp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 mi po xpandzie psozło 2cm na plus, ale przez moją głupote (czytaj brak diety) spadło o 1cm, ale po 1 cyklu thermala, przez 1m w łapie mam mniej o 1.5cm niz na cyklu xpandowym, a łapka wygląda duzo lepiej i optycznie jest większa niż wtedy od dzisiaj zaczynam brac tussipect na efce, po 2 tabsach czuć kołątanie serducha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) tuss bralem w czasie sesji :), wez >5 to wtedy poczujesz ze działa Edytowane 8 Lipca 2006 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quarantino Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 dawisfutrux możesz mi coś więcej powiedzieć o spalaczach na eferdynie? które najlepsze? będzie dobry spalacz na efedrynie podczas pierwszej swojej redukcji? do lutego mam zamiar robić mase później odpoczne z 2miechy (prawko będe robić, koniec semestru w szkole, i kurs ratownik wodnego więc niebęde miał czasu :mur:) a w kwietniu zaczne ostro redukcje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) ja od lat gole sie pod pachami ,od roku klate i kilka miesiecy temu zaczalem golic brzuch -efekt?? mniej sie poce i latwiej zachowac chigene,pozatym mialbym dosc duzy korzuch na klacie i brzuchu co z pewnoscia nie ulatwialoby dojrzenia moich miesni ;) ogolnie jak widze roznie pozarastanych gosci to nie moge wyjsc z podziwu jak oni z tym wytrzymuja,te warkocze pod pachami ,dywany i gobeliny na klacie brzuchu i PLECACH!! , pozatym nieraz mi sie zdarzylo ze taki gosc stanal kolo mnie i w pospiechu w trosce o moje zdrowie oddalalem sie niezwlocznie takie wydzielal "wonnosci", W dzisiejszych czasach tego typu chigena to normalna rzecz i raczej nikogo nie powinna dziwic ,choc moja kobieta jak zaczalem golic klate i brzuch to jest niezadowolona poniewaz jak twierdzila stracila ulubione owlosienie :) ,ale taki wymog ,chcesz dobrze wygladac musisz sie golic-oczywiscie o ile masz nadmiar owlosienia,szczesliwi ci co nie maja O chigienie inntymnej nawet nie wspomne jesli chodzi o golenie bo to chyba rzecz oczywista :) ;) Edytowane 8 Lipca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ja od lat gole sie pod pachami ,od roku klate i kilka miesiecy temu zaczalem golic brzuch -efekt?? mniej sie poce i latwiej zachowac chigene,pozatym mialbym dosc duzy korzuch na klacie i brzuchu co z pewnoscia nie ulatwialoby dojrzenia moich miesni ;) ogolnie jak widze roznie pozarastanych gosci to nie moge wyjsc z podziwu jak oni z tym wytrzymuja,te warkocze pod pachami ,dywany i gobeliny na klacie brzuchu i PLECACH!! , pozatym nieraz mi sie zdarzylo ze taki gosc stanal kolo mnie i w pospiechu w trosce o moje zdrowie oddalalem sie niezwlocznie takie wydzielal "wonnosci", W dzisiejszych czasach tego typu chigena to normalna rzecz i raczej nikogo nie powinna dziwic ,choc moja kobieta jak zaczalem golic klate i brzuch to jest niezadowolona poniewaz jak twierdzila stracila ulubione owlosienie :) ,ale taki wymog ,chcesz dobrze wygladac musisz sie golic-oczywiscie o ile masz nadmiar owlosienia,szczesliwi ci co nie maja O chigienie inntymnej nawet nie wspomne jesli chodzi o golenie bo to chyba rzecz oczywista :) ;) heh co do owłosienia na plecach itp to też się zgodze... ps. gladiac wiem, że na co dzień mieszkasz we Francji, więc staram się być wyrozumiały ale mógłbyś czasem zadbać o innych użytkowników, którzy czytają Twoje posty - chodzi mi oczywiście o błędy ortograficzne - np. w powyższym poście 3 razy napisałeś "higiena" przez CH :blink: popraw i luz ;) teraz mody zwracają na to uwagę, więc się pilnuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Przed chwilka zmierzylem sobie biceps. Ostatniom razem jak zamieszczalem tu fotki (16 kwietnia) mialem po cwiczeniach jak spuchla lapka ok 35 ;] teraz bez niczego jest 36 wiec jednak cos wchodzi..powoli ale zawsze do przodu !! :D i o to chodzi, Mysle ze do konca lipca pocwicze na takich samych warunkach co teraz a od sierpnia jakas dieta + moze jakies odzywki ;] ps. Co do golenia sie to ja mam to szczescie ze wlosy mi po prostu nie rosna - nogi, klata, brzuszek, plecki, rece - mam prawie lyse. A pod pachami to sam sie gole bo jak samemu latwo zauwazyc - DAJE to bardzo duzo - spocone wlosy nie pachna za ladnie ;]) Edytowane 8 Lipca 2006 przez ZIBI_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 quarantino brałem tylko thermal pro, 1 opakowanie równało sie u mnie ok 7kg masy mniej, bez diety, itp gdyby była dieta, duzo aerobów bylo by jeszcze lepiej dymatedrine 25+ jest też podobno dośc dobry chociaż go nie testowałem na sobie ,tylko z opini na sfd qbass woląłem na początek walnac 2 żeby sprawdzić co i jak, ale ebde stopnio zwiększał do ok 10(maks dawka bezpieczne efedryny 150mg, czyli 10x15mg tabletka) do 12, wole nie szaleć wkońcu żyje sie tylko raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 jak jesteś początkujący to bardzo łatwo o umięśnienie bez dodatkowego fatu odpowiednia dieta na mase (jak aż tak bardzo zależy Ci na na zerowym przyroście tłuszczu to obciąć troche węglowodanów) trening na mase, z dwa razy w tygodniu można jakies aeroby i napewno coś mięsnia się na Tobie pojawi PozdrawiamPoczątkujący nie jestem, 81 kg się dorobiłem z tym, że ten brzuszek mnie nurtuje bo nie jest taki jakbym chciał (choć tłuszczu u mnie nie uświadczy, na szczęscie) coś trzeba będzie wykombinować :) Dzieki za rade. Co do włosów, może i trudno z higieną, ale kobietki przeważnie lubią w odpowiednich miejscach i ilości małe afro ;) a zwłaszcza na brzuchu "patch to glory" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 kurde a ja cos zatrzymalem sie kolo 100cm w klacie i cos ruszyc sie nie chce :| co do wlosow od kiedy stylista pedalskiego "znajomego" kazal mu golic brzuch to wiem ze mam tego nie robic, bez obrazy dla nikogo :) nie podwazam tutaj nikogo z Was przekonan po prostu historia z zycia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-yahoo- Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Pachy gole już jakiś czas dla higieny plecy goliłem ale postanowiłem woskiem wydepilować , panowie co te kobiety przezywaja żeby być gładkie dla nas , szacunek dla nich za to . Po doświadczeniach z plecami postanowiłem że klatki nie ruszam woskiem . Na plecach czerwone plamy i pryszcze które znikły po 2-3 dniach . Ogólnie plecy i słabo owłosione miejsca mozna traktowac woskiem ale moja klatka jest z byt gęsto owłosiona mósiałbym z 4 opakowania plastrów z woskiem zużyć . Miejsca bardziej intymne tylko podgalam bo żyletką jajek nie dotkne ;) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...