srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mój kolega bardoz interesuje się tym tematem i mówi ze chce zostać seksuologiem ;] Jak on sie ma kształcić do takiego zawodu? Bo takich kieunków nie widzę. I co trzebaby zdawać na maturce by się dostać? W sumie też mnie zainteresowała ta dziedzina :D i chciałbym się dowiedzieć czegoś na ten temat ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smasher Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 taaaa jasne :D 'kolega' :-P :lol: hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 nie kłamie:P przecież napisałem zę mnie też ten temat interesuje :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 hmm... pewnie cos zwiazanego z medycyna czyli biologia i chemia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Juz sobie wyobrazam ta prace, siedzisz za biurkiem i starasz sie pomoc 60-latkom majacym problemy z orgazmem hehe. A tak serio, to nie sadze zeby to byl przyjemny zawod. (tak samo jak ginekolog, blee) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 co kto lubi... chociaż ginekolog dla mnie też bleee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 ja bym powiedzial ze to jakas specjalizacja moze kierunki psychologii i tam trzeba tego szukac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 IMO to specializacia medycyny chyba jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 IMHO bardziej psychologii... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 też mi się wydaje że psychologii bardziej....ale szukałem i nie znalazłemt akeigo kierunku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) to raczej jest hybryda medycyny i psychologii w stosunku 30% med 70% psych Edytowane 19 Lipca 2005 przez tukamon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 (edytowane) też mi się wydaje że psychologii bardziej....ale szukałem i nie znalazłemt akeigo kierunku 1555911[/snapback] bo to raczej bedzie specjalizacja lub kierunek studiow podyplomowych albo cos podobnego... to raczej jest hybryda medycyny i psychologii w stosunku 30% med 70% psych 1556031[/snapback] hybryda to raczej nie jest, zauwaz ze psychologia (moze bardziej psychiatria) jest powiazana z medycyna i nie jest to tylko domena seksuologii (podobnie jest biologia-chemia czy matematyka-fizyka) Edytowane 19 Lipca 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Aby być seksuologiem musisz skończyć medycynę lub psychologię i zrobić specjalizację. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Rivam - i to pierwsza konkretna odpowiedź w tym temacie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Rivam - i to pierwsza konkretna odpowiedź w tym temacie :) 1556264[/snapback] mam rozumiec ze moich nie czytales? :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Mikelos o co Ci chodzi. Nie udzieliłeś żadnej konkretnej odpowiedzi, tylko snułes domysły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Mikelos o co Ci chodzi. Nie udzieliłeś żadnej konkretnej odpowiedzi, tylko snułes domysły. 1556359[/snapback] a wiesz co to poczucie humoru? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 To tak chyba jak psychoterapeuta. Niby z psychologii, ale medycyna etz sie przydaje. Wiec IMO tak jak poprzednicy - Medycyna + Psychologia. Mozesz studiowac rownoczesnie ;] I wtedy zalozyc poradnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 tam chyba trzeba miec jeszcze iles czasu praktyki, czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...