marmaz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Witam, buduje własnie swoje wc i zamierzem mieć tylko podzespoły miedziane. Mam pomke aquaela 650 tylko nie wiem z czego ma wykonane wnętrze :huh: (wygląda na nierozbieralną) Pomózcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ja stawiam na plastik - jak w wiekszości pompek akfariowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 o miedzianym to zapomnij;]] alu tez bym sie nie spodziewal, a do czego Ci to potrzebne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 z czego by nie byl to kontakt z woda ma tylko plastik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Doklładnie, chodzi mi o to z czym woda sie styka w pompce, bo blok i chlodnice mam z miedzi i nie chce mieć nic z alu, żeby nie było korozji. Nie wiem tylko co jest w mojej pompce :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ehhh nie martw sie tym ,jesli bylo by jak mowisz to duzo ludzi na tym forum mialo by problem i ktor napewno by go poruszyl;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmaz Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 ok :) przestaje tym martwić, dzięki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...