yuri Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 nie ma co się spierać. jak jakiś serwis dostanie tą kartę do rąk i przetestuje to dopiero zobaczymy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Cos mi sie wydaje ze w tym miesiacu testow pelnych nie bedzie :( , pozatym ze tego co wyczytalem sa jakies opoznienia . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertcik Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Cos mi sie wydaje ze w tym miesiacu testow pelnych nie bedzie :( , pozatym ze tego co wyczytalem sa jakies opoznienia .A mi sie cos wydaje ze ten GeForce FX nie jest taki dobry jak go rekalmuja. Jak by byl to by juz dawno dali konkretne testy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ładnie ten FX sie zapowiada, jednak tak jak ktos wczesniej wspomnial pogromca Radka 9700Pro to on nie bedzie.to ty naprawe ladnie masz w glowce na...... ze samej specyfikacji FX bierze rada9700 - nie ma co sie oszukiwac - aTI dostalo po [gluteus maximus] i tyle!!!!! specyfikacja nic nie znaczy w sumie.... wszyscy pamiętają Parhellie 512 - według specyfikacji nie było dla niej konkurencji... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Kiedy wyjdzie fx, ati pusci radka na ddr2, ktory i tak bedzie szybszy od gf-a. prawa rynku. jak amd z intelem. Mi sie wydaje, ze to wszystko jedno... roznice sa zbyt male, przynajmniej dla mnie. Niech sie japonczycy morduja o nowosci, ja i tak ich na razie nie kupie, bo za co? Co z tego, czy fx bedzie najszybszy, czy cos od ati? moj budzet nie przewiduje zakupu karty za takie pieniadze, chociazby z rozsadku. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ładnie ten FX sie zapowiada, jednak tak jak ktos wczesniej wspomnial pogromca Radka 9700Pro to on nie bedzie.to ty naprawe ladnie masz w glowce na...... ze samej specyfikacji FX bierze rada9700 - nie ma co sie oszukiwac - aTI dostalo po [gluteus maximus] i tyle!!!!! specyfikacja nic nie znaczy w sumie.... wszyscy pamiętają Parhellie 512 - według specyfikacji nie było dla niej konkurencji... no comments - specyfikacja hammera tez byla super a itanium 2 i tak jest szybszy :lol: ale to nie ta bajka okaze sie za pare dni - jak karty dotra do testerow :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 i po co to wszystko skoro wszechswiat sie qrczy ??!! ;-((((( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 no kurde, nastepny 3dfx ;-) zobaczymy czy dojedzie do 5 gpu ;-) pewnie odzielnej zasilki bedzie wymagal - nie z zasilacza, chyba ze z takiego 550w ;-) Jak ktos będzie miał zasiłkę do peltiera, to będzie miał w sam raz do Radka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Ładnie ten FX sie zapowiada, jednak tak jak ktos wczesniej wspomnial pogromca Radka 9700Pro to on nie bedzie.to ty naprawe ladnie masz w glowce na...... ze samej specyfikacji FX bierze rada9700 - nie ma co sie oszukiwac - aTI dostalo po [gluteus maximus] i tyle!!!!! specyfikacja nic nie znaczy w sumie.... wszyscy pamiętają Parhellie 512 - według specyfikacji nie było dla niej konkurencji... no comments - specyfikacja hammera tez byla super a itanium 2 i tak jest szybszy :lol: ale to nie ta bajka okaze sie za pare dni - jak karty dotra do testerow :roll: No właśnie! O to chodzi! Specyfikacja czasami g**** znaczy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Eeeee.....tam to tylko ponad 3 razy więcej niż mój Radek:)))))) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BrzozA1 Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 Fajnie Zobaczyć Cos Co Jest Dla Mnie Nieoiągalne (na razie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...