corbin Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 (edytowane) Witam Zaczelo sie tak gralem w NBA i nagle sie zawiesil.Jak go ponownie wlaczylem to obraz byl jakos pokrecony tzn mam takie luki po bokach. Jak krece pokretlem to tylko moge cos zrobi gora-dol ale w bok juz nic nie chodzi i lukow tez nie moge wyregolowac , nie wiem czy sie czasem monitor nie podygal ,albo cos z grafa.Belinea 10 20 10 , Ati 9600 Pro 128 mb tv-out.Pomocy Edytowane 23 Lipca 2005 przez romek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 20 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2005 Zmień tytuł tematu na regulaminowy ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
corbin Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Nikt nie wie co to moze byc ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Wiesz radził bym Ci zrobić zdjęcie;] bo zrzut z ekranu jest jak najbardziej prostokątny........... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Nie rozumiem o co chodzi? Btw. pisze się luk a nie luków :) Poszukaj w ustawieniach ekranu (prawy na pulpicie - ekran), pozmieniaj rozdzielczości i częstotliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Uszkodzony układ regulacji szerokości obrazu. Naprawa ~40PLN ... lepiej kupić nowy (tej klasy sprawny / używany monitor kosztuje ~90PLN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Prośba o zmianę nazwy tematu nie pomogła więc sam to zrobiłem a corbin jak dalej nie będzie się słuchał to dostanie punkty. Jednak lepiej kupić drugi monitor niż naprawiać tak jak powiedział aTaSerwis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...