sebi0104 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Mam nastepujace pytanie.Czy to możliwe że przy temperaturze procesora 41 stopni cieplo radiatora w dotyku jest niewyczuwalne??No moze nie zupelnie ale praktycznie go nie czuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Raczej nie. Sprawdź czy dobrze założyłeś radiator i nałożyłeś pastę termo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghazi Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Zalezy przy jakim procesorze i wentylatorze, ale wg oczywiscie ze tak (radiator jest tylko lekko cieply) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Przy 41'C radiator powinien być odczuwalnie ciepły, to zależy jeszcze od rozmiarów samego radiatora i najlepiej badac to z wyłączonym wiatrakiem (rozgrzać i wyłączyć kompa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Zalezy przy jakim procesorze i wentylatorze, ale wg oczywiscie ze tak (radiator jest tylko lekko cieply) 1559273[/snapback] Sempron 2800+ a radiator to gigabyte cooler 7-pro http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=16112 co do montarzu uwazam ze powinno byc ok byl zakadany i zdejmowany juz dwa razy w dwuch roznych serwisach,no i mysle ze paste nalozyli,chyba az tak beszczelni to by nie byli.a jakby jednak nie zalozyli to takie mogly by byc tego objawy?? w te upaly temp mi dochodzila do 52 w stresie:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 oczywiscie ze bedzie cieply <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 oczywiscie ze bedzie cieply <_< 1559530[/snapback] czyli moje temperatury sa w normie????wszytsko jest ok??dzis przy 18 stopniach na dworze i 23 w domu na plycie mam temp 34 a procek 44.czy te temperatury sa odpowiednie czy moze jednak cos nie tak jest z radiatorem czy moze brak pasty jednak???Bo nie mam pewnosci czy zostala nalozona tyle co wierzyc na slowo.ludziom z serwicu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 A nie możesz na wszelki wypadek zamontowac tego sam, bo ci nie da spokoku ten problem. Masz plombe? Nie masz pasty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Rzeczywiście może mało być czuć to ciepło. Im bliżej rdzenia, na dole radiator będzie cieplejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 21 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2005 Ja tez mam(od 40* do 45*)(procesor w stopie) ale rzeczywiscie jest mniej...od 33* i radiator jest zimny...zawsze był, na starej płycie tez... Jednak to jest Sempron i mój kolega tez ma podobnego(wiem, wiem wyglada to jak Pani Jola widziała ze Pan Kazio kupił) i po kilku minutach oid właczenia kompa miał ciepły radiator, wentylator mały to po kilku godzinach radiator prawie parzył przy 50* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebi0104 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 A nie możesz na wszelki wypadek zamontowac tego sam, bo ci nie da spokoku ten problem. Masz plombe? Nie masz pasty? 1559554[/snapback] Masz racje nie daje mi to spokoju nie nie mam plab bo sam sobie w obudowie dwa wentyle 80mm zamontowalem w tyle wyciagajacy a przud nadmuch,co do procka to jednego zalatwilem i niechce juz sie tym sam bawic za dusze koszty tego sa:(zalatwilem calkiem niedawno durona 1,6 i musialem kupic to co mam teraz wiec sam sie juz nie bawie w to:(no i sam juz nie wiem jak i co zrobic:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alberto56 Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 Działa ? to w czym problem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f1zZ Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 temperatury sa w normie ... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...