liqs Opublikowano 22 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2005 (edytowane) Witam... Mam następujący problem i proszę o pomoc... Posiadam płyte gł. Abit NF7-S2G i Semprona 2500+ Cóż... po okolo minucie od startu wlacza sie alarm i komp sie wyłącza... Bios wgrany jest najnowszy... na AMD Mobil`u 2500+ odpalał sie bez problemu (poza tym że miał małe taktowanie ale chodził) Myślałem nad wgraniem straszej wersji BIOS`u, mam pytanie: Czy niczym nie grozi wgrywanie starszego BIOS`u, zawsze akutalizowałem na nowszy, starszy niggy? P.S. Tempteratura procka nie przekracza 40 stopni, zresztą przez minute nie zdąża sie nawet nagrzać :/ Dziekuje i pozdrawiam... Edytowane 22 Lipca 2005 przez liqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek79 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Wiem ze moze jest to smieszne ale zobacz czy nie zalozyles odwrotnie wentylatora na procesorze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Radiator źle założony - słaby docisk. Obróć radiator o 180 stopni i zobacz co się będzie działo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Radiator źle założony - słaby docisk. Obróć radiator o 180 stopni i zobacz co się będzie działo. 1575697[/snapback] Dokladnie - mnie zapinka przeszkadzala, to radiator obrocilem ;] i tak wlasnie sie wypieprzalo. Bez paniki, sprawdzone, to raczej na pewno to ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 A może zasilacz za slaby?? Jaki masz?? Pamieci dobre? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...