ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 8) Jakom proponowaliscie by mi firme do wyboru Leadtek Winfast MSI Gainward myśłe nad zakupem miedzy Ti-4400 lub Ti-4600 do 2000zł mam zamiar wydac ale kupuje dopiero w sierpniu czekam na spadek cenn :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 winfast, lub gainward , podobne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 tez sie przymierzam do kupna tej karty ale dopiero gdzies pod koniec roku az wszystko sie ustabilizuje i wejdzie geforce 5 :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 a ja powiem Creative! bardzo dobrze sie podkreca! chyba najlepiej ta 4400 byla za 1050zl na allegro z opcja kup teraz!. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 lepiej poczekać pare tygodni na nowego matroxa lub kyro 3(jaśli wyjdzie -sprawa wątpliwa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 lepiej poczekać pare tygodni na nowego matroxa lub kyro 3(jaśli wyjdzie -sprawa wątpliwa) Przepraszam bardzo ... ale co znaczy ta sygnaturka .... zapodaj testy z np 3dmarka2001???? lub q3 timedemo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 lepiej poczekać pare tygodni na nowego matroxa lub kyro 3(jaśli wyjdzie -sprawa wątpliwa) Przepraszam bardzo ... ale co znaczy ta sygnaturka .... zapodaj testy z np 3dmarka2001???? lub q3 timedemo Nie dało się jeszcze mniejszymi literami tej konfiguracji? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 lepiej poczekać pare tygodni na nowego matroxa lub kyro 3(jaśli wyjdzie -sprawa wątpliwa) Hmm, ponoc nie ma byc Kyro 3 a co do matroxa to karta super no ale powolna. Mialem 400- tke i bylem full zadowolony ale zaczelo sie ciac na nowszych grach :( i niestety musial pojsc weg. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam Creative Ti4400 i gorąco polecam, mi sie kreci na 315/670 a cena znosna okolo 1350-1400zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Mam Creative Ti4400 i gorąco polecam, mi sie kreci na 315/670 a cena znosna okolo 1350-1400zł Cena znośna to pojęcie względne :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no co :) a ty masz procka który kosztuje 1500zł :) ja bym tyle na cpu nigdy nie wydał, raz wydałem 1200zł i wiecej tego błędu nie zrobie :) Aha ty i tak tego procka chyba nie kupiles bo go dostałes :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 no co :) a ty masz procka który kosztuje 1500zł :) ja bym tyle na cpu nigdy nie wydał, raz wydałem 1200zł i wiecej tego błędu nie zrobie :) Aha ty i tak tego procka chyba nie kupiles bo go dostałes :) Oczywiście, że go nie kupiłem. W momencie gdy go otrzymałem wart był 2000zł. Co więcej napewno bym nie kupił P4 (no chyba że 1.6A z myślą o O/C). Dla mnie granicą na procka jest 700zł i tyle kiedyś dałem za XP1500+. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 pisze to tylko z przekory (poprostu nie lubie nvidi ale to inna bajka)już daje osiągi tego kyro 1 (115 mhz) na D850@1033 (147 fsb) 256 mb cas 2 (147) soltek sl75-kav (kt 133a) -3dMark 2000 standard 4425 pk standard + 32 bit 4100 pk -3dMark 2001se standard 2211 pk -Q3A 1.17 demo001 ( wyniki podane z pamięci gdyż nie mam na dzień dzisiejszy quaka)-sa raczej poprawne -800x600x32 +max detale -105 fps -1024x768x32 +max detale -66 fps (kyro 121 -69 fps) poza tym nie mam problemów z kompatybilnością a obraz jak żyletka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 poza tym mam gdzieś 3dmarka przecież w niego nie gram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 BTW - PITer - ten zasilacz 250W wszystko spokojnie u Ciebie "uciągnie"? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 12 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2002 Ano ciagnie dobry zasilacz mam 400Wat tez ale go nie uzywam bo te 250 wedlug mnie jest lepsze, z reszta chce sprzedac tą 400 nie chce nikt ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Gr00bY Mazur"]BTW - PITer - ten zasilacz 250W wszystko spokojnie u Ciebie "uciągnie"? Hehe - Chieftec tak ma :)) moja 250 też bez problemu zasila P4@2,7 + gf4 + inne wynalazki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raban73 Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Wszystko to jest wieki h.. Nowe karty nowe chipsety na nich. Wydajemy pieniądze i po co jak nic na nie wychodzi. A czy w MOH bedziesz mial 100 czy 150 klatek to i tak nie zobaczysz tej roznicy.A niech ktos wskarze mi gre ktora wykozysta wszystkie mozliwosci starego ukladu Gf3. Zostaja nam tylko demka :) Ale po co wydawac 1500zl, dla glupich demek.Chyba lepiej te pieniądze przeznaczyc na cos innego. A kupowac Gf 4 poto tylko by sie chwalic wynikami w 3DMark to chyba smieszne... To tylko moje zdanie.Pozdrowka ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carver Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 8) Jakom proponowaliscie by mi firme do wyboru Leadtek Winfast MSI Gainward myśłe nad zakupem miedzy Ti-4400 lub Ti-4600 do 2000zł mam zamiar wydac ale kupuje dopiero w sierpniu czekam na spadek cenn :lol: :lol: Wejsc ta lepsza napewno wiesz dlaczego :D :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2002 Wszystko to jest wieki h.. Nowe karty nowe chipsety na nich. Wydajemy pieniądze i po co jak nic na nie wychodzi. A czy w MOH bedziesz mial 100 czy 150 klatek to i tak nie zobaczysz tej roznicy.A niech ktos wskarze mi gre ktora wykozysta wszystkie mozliwosci starego ukladu Gf3. Zostaja nam tylko demka :) Ale po co wydawac 1500zl, dla glupich demek.Chyba lepiej te pieniądze przeznaczyc na cos innego. A kupowac Gf 4 poto tylko by sie chwalic wynikami w 3DMark to chyba smieszne... To tylko moje zdanie.Pozdrowka !Popieram! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 8) Nic awic czekam do Lipca i coś kupie podziele oczywiscie sie z wami tom wiadomoscio zaraz :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wszystko to jest wieki h.. Nowe karty nowe chipsety na nich. Wydajemy pieniądze i po co jak nic na nie wychodzi. A czy w MOH bedziesz mial 100 czy 150 klatek to i tak nie zobaczysz tej roznicy.A niech ktos wskarze mi gre ktora wykozysta wszystkie mozliwosci starego ukladu Gf3. Zostaja nam tylko demka :) Ale po co wydawac 1500zl, dla glupich demek.Chyba lepiej te pieniądze przeznaczyc na cos innego. A kupowac Gf 4 poto tylko by sie chwalic wynikami w 3DMark to chyba smieszne... To tylko moje zdanie.Pozdrowka !Popieram!Także podpisuje sie pod tym osobisie mam GF2 TI ULTRA 64ddr 4ns [zadna gra mi nie podskoczy] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wszystko to jest wieki h.. Nowe karty nowe chipsety na nich. Wydajemy pieniądze i po co jak nic na nie wychodzi. A czy w MOH bedziesz mial 100 czy 150 klatek to i tak nie zobaczysz tej roznicy.A niech ktos wskarze mi gre ktora wykozysta wszystkie mozliwosci starego ukladu Gf3. Zostaja nam tylko demka :) Ale po co wydawac 1500zl, dla glupich demek.Chyba lepiej te pieniądze przeznaczyc na cos innego. A kupowac Gf 4 poto tylko by sie chwalic wynikami w 3DMark to chyba smieszne... To tylko moje zdanie.Pozdrowka !Tak wydawanie kolejnych setek zł. na nowszą karte zwykle mija się z celem ,bo to b. wyskokie koszta. Co do różnicy między 100 a 150 fps ,to jest ona zasadnicza. Ostatnio grałem w Q3 ,no i poczułem niedomiar mocy :? ,pomimo ,ze miałem w demku 108 fps , krew ,flaki i inne bzdety wyłączone. Musiałem zmniejszyć rozdzielczość do 800x600 , skoczyło mi w demku na 160 fps i dopiero dało się komfortowo grać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Wszystko to jest wieki h.. Nowe karty nowe chipsety na nich. Wydajemy pieniądze i po co jak nic na nie wychodzi. A czy w MOH bedziesz mial 100 czy 150 klatek to i tak nie zobaczysz tej roznicy.A niech ktos wskarze mi gre ktora wykozysta wszystkie mozliwosci starego ukladu Gf3. Zostaja nam tylko demka :) Ale po co wydawac 1500zl, dla glupich demek.Chyba lepiej te pieniądze przeznaczyc na cos innego. A kupowac Gf 4 poto tylko by sie chwalic wynikami w 3DMark to chyba smieszne... To tylko moje zdanie.Pozdrowka !Tak wydawanie kolejnych setek zł. na nowszą karte zwykle mija się z celem ,bo to b. wyskokie koszta. Co do różnicy między 100 a 150 fps ,to jest ona zasadnicza. Ostatnio grałem w Q3 ,no i poczułem niedomiar mocy :? ,pomimo ,ze miałem w demku 108 fps , krew ,flaki i inne bzdety wyłączone. Musiałem zmniejszyć rozdzielczość do 800x600 , skoczyło mi w demku na 160 fps i dopiero dało się komfortowo grać. Popieram tez jak gralem w q3 (teraz juz mi sie nie chce) to miedzy 120 a 190 jest całkiem inna gra np na 90fps nie zrobisz niektórych trików :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUMUNACetHLOn :D Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Poco komu nowy graf przecie prawdziwi overclocker wyciska frytko z czego się da :D mam g2 mx 400 64 sdr 200/176 @ 240/200 i na TB 1200,128 mb ram mialem 2986 :D ale nie moge wycisnąc 3000 bo za malo ddr mam :P ale czekam asz bede po 120 zł to se kupie z 256 ram :D aha youszi zkomunikuj sie ze mna ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tirinti Opublikowano 14 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2002 Najlepszy jest Gainward, zaraz potem MSI. Niedługo wyjdzie Asus z miedzianym radiatorem, wówczas będzie niezły, bo narazie jego chłodzenie jest beznadziejne. Creative to tak naprawde MSI, tylko ma inną naklejkę na wiatraku. Narazie nie ma sensu kupować GF4, ponieważ wydajność GF3TI200, szczególnie podkręconego Gainwarda jest w pałni wystarczająca, natomiast te karty nie wnoszą nic nowego. Pod koniec roku wyjdą kart zgodne z DX9 i te bedzie warto kupić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiderman6666 Opublikowano 15 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2002 Stlu myśle że nowy Matrox będzie ciekawy a co do GF 4 to Leadteki są niezłe :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...