tburdzy Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 cze, mam problem z glosnikiami 5.1 logitecha, otoz kupilem i podlaczylem glosniki ale nie dzialaja jak potrzeba, glosniki podlaczylem prawidlowo "napewno", ale jak zrobilem test glosnikow to w lewym tylnim glosniku slysze dzwiek ktory powinnien byc w przednim centralnym a w prawym tylnim slychac dzwiek z suba, nie bylo cd ze sterami w pudelku moze mam cos zainstalowac, jak mieliscie taka sytuacje w zyciu to powiedzcie jak ja rozwiklaliscie. dzieki. ps: jak potrzeba info na temat kompa to mam w podpisie, a karte audio mam zintegrowana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 zdaje sie że pomyliles wtyczki rear z center/sub :] albo cos w sterach od dzwieku kombinuj :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 Raczej "na pewno" ŻLE podłączyłeś wtyczki, poczytaj instrukcje płyty i upewnij się, że wybierasz w sterownikach dźwięk 5.1... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Masz inną płytę, ale to nic na NF7 był taki mały manewr że na starszychg BIosach trzeba było zamieniać wtyczki, bo jak podpiołeś kolorami to właśnia takie rzeczy się działy. Zamień wtyczki i będzie ok. Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...