Kako_ Opublikowano 23 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2005 (edytowane) Witam. Używałem funkcji szukaj, lecz nie znalazłem konkretnych odpowiedzi na moje pytanie. Otóż jestem w trakcie tworzenia oficjalnej strony mojej firmy i bardzo by mi zależało, aby po wpisaniu odpowiednich słów kluczowych, strona o mojej firmie znajdowała się na pierwszym miejscu wśród wyszukanych stron WWW. Generalnie chodzi mi o wyszukiwarke www.google.pl, jednak jeśli udałoby mi się załatwić to w googl'u to chętnie bym coś takiego również ustawił na innych wyszukiwarkach...Prosze o pomoc i jeśli można to konkretny opis działania... Pozdrawiam serdecznie Karol. Edytowane 23 Lipca 2005 przez Kako_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Hmmm... Nie pamietam czy google udostępnia coś w stylu linków sponsorowanych... W każdym razie na netsprint.pl można zapłacić i przez ileś tam dni nasza strona jest jedną z pierwszych... Google pozycjonuje strony wg. oglądalności, popularności ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 Gugle pozycjonują strony wg. systemu 'Page Rank' który to sprawdza ile linków do naszej strony jest w innych serwisach a nie według oglądalności czy popularności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...