wilczek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Chodzi mi o ten obracek Czy został on zrobiony/narysowany ręcznie w programiku typu Photoshop czy może złożone z jakiegoś dostępnego w necie zestawiku liter ?? Czy znacie może jakieś stronki w necie gdzie dostepne są takie darmowe zestewy fajnych liter z których można se poskładać cały napis. Chodzi mi o to aby były niebieski z jasna obwodką i jakies normalne nie powykrecane na wszystkie strony. Idealne były by te z napisu Tweak.pl ale takich pewnie i tak w necie nie znajde :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 nigdy o tym nie myslalem a takie literki tesh by mi sie przydaly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Zerknij tutaj: http://www.photoshop.pl/tutorials.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Daj mi swojego mejla to wysle ci okolo 2mb roznuch efektow LITER do photoshopa 6.0. Sciagalem z polskich i rosyjskich stron, wybralem najlepsze :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 20 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2002 Logo było robione akurat czcionką Hemi Head 426 w programie Paint Shop Pro 7, jak cały design zresztą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jeśli byście mogli to podeślijcie troche takich zestawików na wilczek69@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 21 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2002 jeśli byście mogli to podeślijcie troche takich zestawików na wilczek69@wp.plUpdate: Sory ale sformatowalem dysia i nie mam nic :? :cry: . Na Stronie Photoshop sa efekty, ktore sciagnolem . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 jeśli byście mogli to podeślijcie troche takich zestawików na wilczek69@wp.plna kazie jest tego masa !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 22 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2002 a co mam wpisać aby to znalazł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 www.pcmaniak.pl - dzial czcionki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 a co mam wpisać aby to znalazł ??plugin,photoshop itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 No, mojemu forum też by się przydało jakieś fajne logo, a nie "php..." :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...