shakur_45 Opublikowano 25 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2005 witam czy nadal w krakowie darmowy internet wystepuje na starym rynku oraz przy ulicy szerokiej, czy moze siec zostala jakos rozwinieta ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2005 Chodzi Ci o Wi-Fi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Nie wiem czy lista aktualna, ale może pomóc: http://www.pdaclub.pl/hs/?hs_c=9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 dzieki, wlasnie ta liste przegladalem pare minut temu ;P tez jestem ciekaw czy to aktualne czy nie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Ja Krakus nie lubie gdy ludzie nazywaja nasz Rynek Gł. Starym :angry: , bo jak juz to satrówka jest w stolycy, i darmowy net jest na Rynku Gł., na ul.Szerokiej na Kazimierzu oraz na Lotnisku, podobno w Sheratonie tez jest darmowy! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...