Gość sekman Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Witam, posiadam piekny monitor crt CTX 17' ale wiadomo, jest on wielki. Potrzebuje czegos mniejszego, od czego nie beda sie psuly oczy. LCD! No wlasnie, teraz mam pytanie do speców z tego forum. Na jakie parametry zwrucic uwage??? Wiem ze czas reakcji im mniejszy tym lepszy. Ale nie wiem czy np 20 jest juz wystarczajacy... Monitor jest mi potrzebny do: gry, filmy, net. Z gory dziekuje za pomoc! pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Do grania to 20ms będzie trochę dużo (sam mam taki monitor), 8ms powinno wystarczyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodziu8 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 trzeba zwrócić uwagę na błędy ortograficzne:D a tak poważnie to warto przejrzeć ostatnio zakładane tematy... pisałem do admina, żeby przykleił jeden taki temat i nic???? tu jest odpowiedź na pytanie w poście: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=142812 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Zwrócić uwagę trzeba na: 1 - typ matrycy (byle nie TN+) 2 - czas odpowiedzi (do grania nie więcej jak 12 ms) 3 - złącza DVI (musi byś) 4 - wielkość pixela (lepiej większy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...