KuBaN Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Nie ma sensu, żebym pisał na temat mojego modu, bo nie o to tu chodzi, lepiej popatrzcie :wink: P.S. Bądźcie wyrozumiali jestem jeszcze dzieckiem :lol: Jeśli wam się spodoba to podrzuce jakieś nocne fotki... Edytowane 27 Lipca 2005 przez KuBaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 No mi sie podoba... podobnie sam zrobilem wlasnie niedawno wiecej o tym w link w mojej sygnaturze... troche za duzo tam tych peszli na gorze ale to wynika niestety z ilosci napedow i dyskow... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Poza tym ze wyciales okno i oswietliles wnetrze kompa 2xkatoda i wiatrak, to nic tam odkrywczego nie widze ;] Nawet pochowanie kabli w peszle to juz zadna nowosc, tak jak budy sprzedawane od razu z oknami... Ten smoczek nie ratuje sytuacji ;] No ale na poczatek wystarczy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mam taką samą bude ale niemodowaną ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaN Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Za swój priorytet nie zakładałem odkrycia Ameryki, a jedynie upiekszenie mojego szarego blaszaka. Także korzystałem jedynie ze starych i sprawdzonych sposobów, a co też niektórych interesuje tanich... No ale każdy może mieć swoje zdanie :) Z chęcią wysłucham konkretnych propozycji kolejnych przeróbek. Edytowane 27 Lipca 2005 przez KuBaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rolex Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mi się podoba :) spox wyszło, nawet jeśli jest mało. // ja to za swoją nie moge sie zabrać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 najlepsze jest ''okno'' wycięte w biurku B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 hmm dziwne.. zazwyczaj podchodziłem krytycznie do tego typu "modów".. jednak tutaj jakoś tak nie mam negatywnych myśli... :) mimo, że nic odkrywczego jak wspomniałeś... może daltego że fajnie w pokój CI się wkomponowało :D troche mnie się rzuciły w oczy te kłęby peszli... I pytanie, czy ta katoda ma taki właśnie kolor czy to aparat kłamie? bo taki kolor by mi ładnie pasował do pulpitu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaN Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) A oto zdjęcia nocne... Aparat rzeczywiście trochę przekłamuje kolory i niestety nie wygląda to tak jak być powinno, ale innego nie mam :? Jeśli chodzi o peszle to w rzeczywistości wyglada to o wiele lepiej, a to ze względu na to że aparat jakim robie zdjęcia nie odwzorowuje dokładnie głębi i wygląda na to, że zbite są w jedna całość, a tak nie jest... Może kiedyś dorobie się lepszej cyfrówki :lol: Edytowane 27 Lipca 2005 przez KuBaN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vacpan Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mnie sie podoba. I peszle mi sie podobają, wygląda jakby coś konkretnego tamtędy płyneło :D i do tego kultowa płyta K7S5A. Maj jeszcze takie pytanie, czy dziure w biurku miałeś i pod nią wycinałeś w obudowie, czy robiłeś obie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBaN Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Obie dziury były robione w tym samym czasie. Kiedy ja zajmowałem się obudową, ojciec ciął biurko - także respect dla niego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elKuba Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Jak byś jeszcze "zmodował" położnie kabla od myszki to byłoby super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek103 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Bardzo fajny mod :wink: Mimo że nie wymyśliłeś czegoś niezwykłego wszystko wyglada estetycznie. Chyba sam zrobie sobie coś podobnego :twisted: Kiedy ja zajmowałem się obudową, ojciec ciął biurko - także respect dla niego Nie ma to jak pomoc rodziców :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Standardzik, ale w sumie czysto dosc zrobione co jest na +. Ja jednak jestem zwolennikiem mniej symetrycznych okien ale zakrywajacych to co wystaje na pierwszy plan (napedy 5,25 i platanina peszli). No ale wtedy okno musi miec nieco bardziej "wymyslny" ksztalt co dla niektorych moze byc wadą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Mnie się podoba :D . Widać masz przyjaznych rodziców :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Dlaczego większość "tjuninkowców" uważa że im więcej niebieskiego tym lepiej? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 (edytowane) a kto tak uważa :lol: .. ja mam tylko w pokoju... niebieskie ściany, niebieski pulpit, w tym .. niebieską tapetę, niebieskiego Total komandera, niebieskiego konnekta, niebieksiego sysmetrixa, niebieskiego aston shella, niebieskiego firefoxa, stronę www też mam niebieską... i w ogóle I'm blue daba di daba daa ... :lol::lol: aha.. i światło w komputerze też mam.. zielone :lol: Edytowane 28 Lipca 2005 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-[PhoeniX]- Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 niebieski rzadzi i tyle :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Dam 10/10 jeśli dasz tam w to okienko akwarium z rybkami! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeuroPL Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 a kto tak uważa :lol: .. ja mam tylko w pokoju... niebieskie ściany, niebieski pulpit, w tym .. niebieską tapetę, niebieskiego Total komandera, niebieskiego konnekta, niebieksiego sysmetrixa, niebieskiego aston shella, niebieskiego firefoxa, stronę www też mam niebieską... i w ogóle I'm blue daba di daba daa ... :lol::lol: aha.. i światło w komputerze też mam.. zielone :lol: 1570089[/snapback] ja mam niebieski sufit, niebieski dywan, niebieskie lozko, niebieski fotel, niebieski pulpit i tez jestem bluabada bi daba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...