Fakir31 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 (edytowane) Mam SB audigy ls i glosniki logitech x-530, ustawilem zeby graly 4 satelitki + subwoofer. Chcialbym zeby przy odtwarzaniu mp3 grala takze satelitka centralna. Drugi moj problem to to, ze tylne satelitki graja ciszej od przednich(a balans glosnikow jest ustawiony po srodku). Z gory dziekuje za odpowiedz Edytowane 27 Lipca 2005 przez Fakir31 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Jeśli chodzi o tył to jak pisałem już w innym poście można to ustawić w sterownikach, a nawet w dobrym programie odtwarzającym. Jeśli chodzi o central to można go zmusić do pracy używając odpowiedniego filtru lub po prostu odtwarzać programem który przekieruje sygnał do centrala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fakir31 Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Mam pytanie co do tych tylnich satelitek. Jak ustawic w sterownikach zeby graly z taka sama glosnoscia ? Zbalansowac to ?zeby na tyl glosniej gralo ? ... Mozesz podac dokladnie jak zmusic centralny do grania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...