Skocz do zawartości
Torwald

Kitesurfing

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osob "bawiacych" sie w kitesurfing lub takich ktore przynajmniej probowaly tego sportu.

Nie prosze o zadne linki, bo od tego mam net i google ;]

Bede wdzieczny za wszelkie sugestie i wrazenia z "lotow".

Mile widziane tez namiary na szkolki treningowe ("dobre i tanie" :P)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze, taka mam ochote na to.

Moj kumpel mnie nakreca na to ale niestety po pierwsze narazie nie bo nie wyjezdzam nigdzie na wczasy po drugie poczekam az stanie sie to bardziej popularne bo narazie szkolki sa za drogie tak jak wyporzyczalnie.

Aby poszalec sobie z tydzien trzebaby wydac blisko 2k (na sama szkolke z 1k).

Ale marze o tym bo widzialem filmiki, kumpel posikany i tym opowiada.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja w zeszlym roku bawilem sie samym paalotniarstwem. wyglada podobnie, tylko na kice masz deske przy nogach i troche mniej linek przy skrzydle. tez mnie ciagnie do kita, bo laczy to co lubie latanie i zeglowanie tylko tez mnie kasa odstrasza. a wrazenia z paralotni sa nieziemskie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprzet drogi, a nie tak trudno go uszkodzic. Zazwyczaj jeden latawiec nie wystarcza no i nasz klimat troszke nie wspiera tej dyscypliny. Czyli na razie nie na moja kieszen. Jeszcze pozostaje strach o uszkodzenie ciala, bo o to chyba w tym sporcie najlatwiej... Duzo minusow, ale przy najblizszej okazji na pewno nie odmowie.

Korzystajac z sytacji, mala reklama. Jak by ktos chcial to moge odstapic taki oto komplecik:

F.ONE DREAM 9m^2 - 1700zl - foto

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi