Torwald Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Szukam osob "bawiacych" sie w kitesurfing lub takich ktore przynajmniej probowaly tego sportu. Nie prosze o zadne linki, bo od tego mam net i google ;] Bede wdzieczny za wszelkie sugestie i wrazenia z "lotow". Mile widziane tez namiary na szkolki treningowe ("dobre i tanie" :P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Kurcze, taka mam ochote na to. Moj kumpel mnie nakreca na to ale niestety po pierwsze narazie nie bo nie wyjezdzam nigdzie na wczasy po drugie poczekam az stanie sie to bardziej popularne bo narazie szkolki sa za drogie tak jak wyporzyczalnie. Aby poszalec sobie z tydzien trzebaby wydac blisko 2k (na sama szkolke z 1k). Ale marze o tym bo widzialem filmiki, kumpel posikany i tym opowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Szkolenie tygodniowe (pierwsze 3 stopnie) to koszt ok 1400zl. Problem zaczyna sie jak juz sie czlowiek wkreci i chce kupic wlasny sprzet ;] Przy odrobinie szczescia mozna sie zamknac w sumie 5-6k :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 No wiec jeszcze lepiej. Dlatego dla mnie to narazie sfera marzen i nawet nie chce probowac aby nie zalowac, ze nie mam kasy na to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 ja w zeszlym roku bawilem sie samym paalotniarstwem. wyglada podobnie, tylko na kice masz deske przy nogach i troche mniej linek przy skrzydle. tez mnie ciagnie do kita, bo laczy to co lubie latanie i zeglowanie tylko tez mnie kasa odstrasza. a wrazenia z paralotni sa nieziemskie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Eee tam gadacie ;] Jak sie nie sprobujesz to nie bedziesz wiedzial co tracisz :D I wlasnie dlatego od kilku dniu truje d*** moim starszym o sponsoring takiego wyjazdu ;] No a jak sie uda to przyjdzie czas na sprzet :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Sprzet drogi, a nie tak trudno go uszkodzic. Zazwyczaj jeden latawiec nie wystarcza no i nasz klimat troszke nie wspiera tej dyscypliny. Czyli na razie nie na moja kieszen. Jeszcze pozostaje strach o uszkodzenie ciala, bo o to chyba w tym sporcie najlatwiej... Duzo minusow, ale przy najblizszej okazji na pewno nie odmowie. Korzystajac z sytacji, mala reklama. Jak by ktos chcial to moge odstapic taki oto komplecik: F.ONE DREAM 9m^2 - 1700zl - foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...