sebi0104 Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Pytanie moze i głupie ale chcialbym zna na nie odpowiedz,co lepiej miec napiecia w graniczach 11,80 czy np. 12,20v. przy ktorych napieciach lepiej bedzie sprzet chodzil i ktore bylyby zalecane bardziej??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Przy takiej odchyłce jest to zupełnie obojętne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 napięcie musi się zmieścić w przedziale +-5% czyli dla 12V to bedzie 11.4 - 12.6, po przekroczeniu tolerancji zasilacz ma obowiązek się wyłączyć, czy tak się dzieje ?? często nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 nie wylaczy sie napewno wyzej ustawiaja granice producenci przewarznie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djmajstersztyk Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 heh ciekawe z tym wyłaczaniem się. mój były (firmy może lepiej nie wspominać) osiągnął 13,1V !!!! Jest to odzczyt z programu bo nie mam odpowiedniego miernika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Jeszcze nie spokałem zasilacza, który byłby tak "obowiązkowy",hehe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...