Gość robot Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 mam takie pytanko , czy podobne posty sa zgodne z regulaminem forum ?czy takie cos tez zglaszac ? Jeszcze tylko crack i mam wszystko na fuul wypas... Juz sie nie moge doczekac-> nVidia wyposcila nowy sterownik do nForc'a:) mam pytanko czy ktos juz sobie zainstalowal? Podobno na WinXP bez SP 1 nie dziala USB 2.0, ale czy juz to ktos sprawdzil? HELP, mam XP pirata i SP sie nie zainstaluje.. CHyba ze macie jakiegos cracka, ale to chyba inne forum:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Tak, należy zgłaszać. Tak przy okazji - to moje stare posty. Te dwa akurat ;] Dobry archeolog jesteś jak je wykopałeś. Dostałem wtedy o ile pamiętam jakieś warningi i jakiegoś czasowego Bana. Ale to było baaardzo dawno na PHPBB jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 A teraz musisz swiecic przykladem, wiec sie staraj :P Pamietam swego czasu jak ktos na testowy strasznie chcial sie wbic do moderacji (konkursy i te sprawy), ale powiedziano mu ze osoba ktora miala "odpoczynek" od forum, lub chociaz jakies warny, ew. % nie moze nim zostac :P Jak widac zavader jest wyjatkiem ;] Wcale sie nie czepiam :P - tak sobie z nudow pisze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Hehe. Po pierwsze to było naprawdę dawno temu - zapewne gdzieś na początku 2003 roku. Po drugie - każdy czasem ma faze "zasysam z sieci wszystko - warez ownz". Błędy sie popełnia ;] A co do mnie - jestem fajny i młodzieżowy to wiesz... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 no wlasnie zavader to mial byc taki maly podstep:) jak widac warto okazac czasem nowym uzytkownikom troche wyrozumialosci - a moze wyjsc to na dobre jak widac:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...