Skocz do zawartości
AndyN

Opieszałość Moderatorów?

Rekomendowane odpowiedzi

mam takie pytanko , czy podobne posty sa zgodne z regulaminem forum ?czy takie cos tez zglaszac ?

Jeszcze tylko crack i mam wszystko na fuul wypas... Juz sie nie moge doczekac->

nVidia wyposcila nowy sterownik do nForc'a:) mam pytanko czy ktos juz sobie zainstalowal? Podobno na WinXP bez SP 1 nie dziala USB 2.0, ale czy juz to ktos sprawdzil? HELP, mam XP pirata i SP sie nie zainstaluje.. CHyba ze macie jakiegos cracka, ale to chyba inne forum:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, należy zgłaszać. Tak przy okazji - to moje stare posty. Te dwa akurat ;]

Dobry archeolog jesteś jak je wykopałeś. Dostałem wtedy o ile pamiętam jakieś warningi i jakiegoś czasowego Bana. Ale to było baaardzo dawno na PHPBB jeszcze...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz musisz swiecic przykladem, wiec sie staraj :P

Pamietam swego czasu jak ktos na testowy strasznie chcial sie wbic do moderacji (konkursy i te sprawy), ale powiedziano mu ze osoba ktora miala "odpoczynek" od forum, lub chociaz jakies warny, ew. % nie moze nim zostac :P Jak widac zavader jest wyjatkiem ;]

Wcale sie nie czepiam :P - tak sobie z nudow pisze ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe. Po pierwsze to było naprawdę dawno temu - zapewne gdzieś na początku 2003 roku. Po drugie - każdy czasem ma faze "zasysam z sieci wszystko - warez ownz". Błędy sie popełnia ;]

A co do mnie - jestem fajny i młodzieżowy to wiesz... ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no wlasnie zavader to mial byc taki maly podstep:)

jak widac warto okazac czasem nowym uzytkownikom troche wyrozumialosci - a moze wyjsc to na dobre jak widac:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi