Pawelek69 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Czy u was też nie działa allego??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 tak wejdz przez oneta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Coś sie dzieje bo nie chodzi poprawnie nawet jak się otworzy poprzez onet :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 wystarczy poczekaćdo jutra i po problemie, każdy może przecież robić backup danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Nie macie wiekszych problemow ? PS. Mi nie dziala czajnik, wam tez ? LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 a mi mikrofala, wam tez ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 a mnie się allegro otwiera... też macie ten problem? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aTaSerwis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 http://www.allegro.pl/announce.php?cat=1&item_pos=2#892 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...