Kaeres Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 (edytowane) Czyzby zapowiadal sie hit ? Zapowiedzi sa bardzo obiecujace. Podobno wg. wielu brzmia lepiej niz zapowiedzi D3 i HL2. Grafika jest na wysokim poziomie (screeny). Fabula podobno ma byc niezla, a klimat ma byc niesamowity. Oficjalna strona gry Edytowane 30 Lipca 2005 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Jeśli tylko wyjdzie przed Stalkerem ... Chociaż nie podobają mi się te karykaturalne postacie - zalatuje Painkillerem :) Ale grafika miodzio . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Ten screen ze schodami mnie wgniótł. Zapowiada sie nieźle... Choć nie samą grafiką człowiek żyje... Zobaczymy... Chyba czas wymienic mojego starego Radeona 9600 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 e tam starego, napewno utrzyma gierke ;] ...(800x600 all min. ;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Tjaa czytałem już gdzieś zapowiedź. Ciekawe, jakie będą wymagania. Grafika nawet nawet :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) WOW - kiedy to wyjdzie ? Kaeres - good Job Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 mam nadzieje że sie myle i że nie bedzie to kopia painkillera tego ruskom bym nie wybaczył painkiller jest jeden ! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 hmm wszystko wskazuje na to, że gra umarła znaczy sie nic nowego od dawien dawna nie ma o niej:( a szkoda bo nieźle sie zapowiadała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2006 No szkoda. Ladna grafa itd... :P Ostatni news na oficjalnej stronie 17.06.2005 - 16:10... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2006 Pamietam jeszcze zapowiedz w CDA w sierpniu 2004. Wtedy byla zapowiadana na zime, mial to byc niezly hit. Wtedy po raz pierwszy i ostatni o niej slyszalem. Cos ci ruscy maja problemy z grami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 http://www.youareempty.com/main.php?s_id=news --> ostatni z 05.04.06 Wlasnie przez przypadek trafilem na ta gierke na googlach ;> Grafika fajna, ale pewnie nigdy w to nie zagramy ;* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 Dodali tylko pare screenów. I to wszystko. Ciekawe na kiedy chcą tą gre zrobić ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 7 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2006 pewnie będą męczyli jak Polacy wiedzmina :) od ilu lat o nim slyszymy? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 8 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2006 Robia go tak dlugo ze zdązyłem skonczyc podstawowke i liceum dawno temu ;] chyba z 7 lat bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Odświeżamy ;] Digital Spray Studios poinformowało, że ich first person shooter You Are Empty uzyskał status gold zaś do sklepów trafi 27 października, czyli w piątek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Nawet dwa serwisy wystawily juz ocenke grze. ;] First "You Are EMPTY" reviews are published. PC Gamer Russia rated 77/100. Lead ukranian videogames magazine "Gameplay" give 4/5. Nie jest zle. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Przez ostatnie 2 lata bylo o grze strasznie cicho, myslalem juz, ze poprostu porzucono prace, a tutaj taka niespodzianka. Gra pierwotnie miala wyjsc w grudniu 2004 i wtedy moglaby byc czym swietnym, ale teraz to niewiadomo juz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 hmm obawiam, się że gra będzie bardzo średnia ale poczekamy zobaczymy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
futureman Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 ta gra będzie albo w miarę dobra (tak na 7-8pkt. na 10pkt.) albo będzie to gniot, jeśli to nie będzie gniot to będę grał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Na pewno grafika nie będzie już teraz zachwycała... ale ja w tej grze stawiam przedewszystkim na klimat i grywalność. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Spora galeria. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=6943&a=1 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Ogladajac te nowe screeny dochodze do wniosku, ze grafika jest swietna, w szczegolnosci tekstury. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Mi sie podoba :) ale high res texury = wiecej ramu =/ no ale mam nadzieje ze jakos bedzie smigac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Pod względem ramożerności G3 nie przebije ;] Mam nadzieję przede wszystkim na klimat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 zalatuje mi tu jakims retro i psychodelicznym klimatem :D moze byc git giera. jak to powiedziala Oxana: "mam nadzieje na przyszlosc" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Jezeli o graficzna czesc chodzi to gorzej niz w HL2. Miejmy nadzieje, ze klimatem zabije. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 czemu mi to nie pachnie hitem ? ;] coś synetycznie wyglada no i po screenach spodziewam się niedzisiejszej animacji postaci klimat ? poczekam, ocenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Ej no co jest z ta gra ? Niby premiere juz miala 27.10 a nic o niej nigdzie nie slychac. Tak jakby nie wyszla... Moze wy cos wiedzie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) Friko - thx za odświeżenie, bo zapomniałem tytułu tej gry xD No właśnie... coś cicho o niej, a tak dobrze się zapowiadała... [; Czizus... już wole naszego Painkillera i pielęgniareczki z niego niż to... http://www.youareempty.com/downloads/scree...ig/big_s_52.jpg Edytowane 11 Grudnia 2006 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Friko - thx za odświeżenie, bo zapomniałem tytułu tej gry xD No właśnie... coś cicho o niej, a tak dobrze się zapowiadała... [; Czizus... już wole naszego Painkillera i pielęgniareczki z niego niż to... http://www.youareempty.com/downloads/scree...ig/big_s_52.jpg Też czekałem na ten tytuł ( kilka lat temu jakaś zapowiedź ww CDA była :lol: ) i tytuł już wyszedł a mi się o uszy nie obiło. Przespałem premierę. Grał w to ktoś oceny w rosyjskiej prasie ma dobre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...