kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 Nom Panowie mamy rekord w Montrealu ustanownony przez nasza rodaczkę i złoty medal :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 oj kamilu ty to masz reflex :P odwrotny do otylii :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A Paweł Korzeniowski to co :?: O nim nie wspomnisz :?: Mamy 2 złote medale w motylkach-delfinach i jeden brąz zdobyty przez Otylię. Spór o to czy Otylia dotknęła jedną reką czy dwoma wywołał sporą dyskusję... a kombinezony naszych pływaczek prześwitują ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A Paweł Korzeniowski to co :?: O nim nie wspomnisz :?: Mamy 2 złote medale w motylkach-delfinach i jeden brąz zdobyty przez Otylię. Spór o to czy Otylia dotknęła jedną reką czy dwoma wywołał sporą dyskusję... a kombinezony naszych pływaczek prześwitują ;] 1573685[/snapback] Fakt zapomniałem :mur: :mur: , zawsze sie znajdzie jakiś problem ale ważne że Otylia górą :wink: Co do kombinezonów :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 A ja tam jej nie lubię, dla mnie nie jest tak sympatyczna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...