Skocz do zawartości
malacz88

Tani Gf6800?

Rekomendowane odpowiedzi

Drogi kolego, podałeś bardzo ciekawy link :) Dzieki Tobie chyba zamiast 6600gt kupie 6800 :D Nie sadze zeby to byl wał, bo koles ma duzo komentarzy i zadnego negatywa ani nawet neutrala. Poza tym koleś ma własny sklep internetowy :http://www.arche.net.pl/ Tylko skad by je mial tak tanio <_<

Edytowane przez neonone1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Drogi kolego, podałeś bardzo ciekawy link :) Dzieki Tobie chyba zamiast 6600gt kupie 6800 :D Nie sadze zeby to byl wał, bo koles ma duzo komentarzy i zadnego negatywa ani nawet neutrala. Poza tym koleś ma własny sklep internetowy :http://www.arche.net.pl/ Tylko skad by je mial tak tanio  <_<

1574872[/snapback]

Mnie też się wydaje gość spoko i chyba opłaca się brać te karty graficzne, :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się zdecydowałem na ASUS GeForce 6800LE 128MB DDR/256bit TV/DVI AGPx8, cena to 625PLN + przesyłka w ARCHE. Karta powinna dotrzeć do końca tygodnia to zdam relacje.

Pozdrawiam!

EDIT: Zgodnie z obietnicą zdaje relacje. Karta dotarła i wszystko w porządku. Taka małą uwaga dla kupujących, gwarancja została wysłana listem priorytetem (nie wiem czy to standardowa procedura!) i dotarłą 2 dni (weekend) przed kurierem z kartą. Jeśli u was tez tak bedzie to nie ma się co denerwować.

Kartę narazie testuje. Napewno jeden pixel shader jest uszkodzony:( Oczywiście mówie o pixel shaderze odblokowanym ponad standard.

Pozdrawiam!

Edytowane przez ajsi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi