99tomcat Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 witam potrzebuje zamówić do jutra kostke 512 ddr. Nie mam juz czssu czukać po allegro itp. W proline tanie markowe kostki to twinmosy za 199zl i kingmaxy za 189... Które z nich będą lepsze? wiem,że obie kosci to nic specjalnego ale mozę któreś z nich będą ciut lepsze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 te twinmosy jak sie pytałem ostatnio w gliwicach sa na remarkownych winbondach na mteci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 kurde zamówiłem kingmaxy ale jak sie trafią w skepie twiny na winbondach to wezme-oblukam tylko ich znaki szczególne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 twinmosy lubią napiecie na gigabycie to max 2.75v bez vmodów , kingmaxy raczej lepiej pójdą na tym napieciu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 kurcze wiem tylko że to zwykłe kingi nie bga :( A jak by były winbondy to albo modzik w przyszłości albo lepsza inwestycja za jakiś czas sie opyli perełki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 wiem ze ty tomcat szykujesz sobie zestawik na s754 ja jestem w podobnej sytuacji i mam juedno pytanie odnosnie ram, a nie chce zadawac kolejnego topicu czytalem gdzies, ze nforce3 nie lubi sie z ram CL3. czy to prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Jescze nie wiem niestety. Zobaczymy jakie są te kingmaxy bo nie pisze czy cl 2.5 czy 3. ale raczej wiekssosć ramków cl3 w rqzie problermu da sie przestawić na cl 2.5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 wiem ze ty tomcat szykujesz sobie zestawik na s754 ja jestem w podobnej sytuacji i mam juedno pytanie odnosnie ram, a nie chce zadawac kolejnego topicu czytalem gdzies, ze nforce3 nie lubi sie z ram CL3. czy to prawda? 1577473[/snapback] posiadam kingstony cl3 i chodzily bezproblemu, ale tak dla jaj zmienilem se na cl2,5 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Kingstonom stanowczo mowimy nie chyba ze sa na winbondach albo TCCC :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Raczej chciałeś powiedzieć TCCD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...