beriam Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Witam Zmieniam wentyle w budzie i zainteresowaly mnie te poniewaz sa dosc dobrze wykonane, cena tez jest ciekawa oraz jest mozliwosc regulacji. Mam w planach zakup 3 80 mm oraz jednego wentylka 92 mm Czy ktos uzytkuje je moze lub mial stycznosc, bede wdzieczny za komentarz ! http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58891951 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 (edytowane) no to jak Ci sie podoba to bierz :) z opisu dobry jest Edytowane 3 Sierpnia 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaagaa_se Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Użytkuję dwa takie 92 mm. Bardzo cichutkie i wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Użytkuję dwa takie 92 mm. Bardzo cichutkie i wydajne. 1578979[/snapback] w koncu ktos sie zlitowal, rozumiem, ze lozysk nie slychac ?? Masz ten model z regulatorem, jak on sie sprawuje ?? pz. beriam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaagaa_se Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 w koncu ktos sie zlitowal, rozumiem, ze lozysk nie slychac ?? Masz ten model z regulatorem, jak on sie sprawuje ?? pz. beriam 1578990[/snapback] Mam bez regulatorów. Chodzą na 12V i jestem zadowolony z wydajności. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mam bez regulatorów. Chodzą na 12V i jestem zadowolony z wydajności. 1579008[/snapback] http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=58891223 czyli ten :D dzieki za info, chyba jutro sobie zamowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaagaa_se Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 http://www.cooling.pl/product_info.php?cPa...roducts_id=1004 może być ten. a jak jesteś z warszawy to sobie osobiście kupisz!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) beriam jesteś z tej Mosiny pod Poznaniem ? :D: :D: Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 sluchalem od 80 do 120mm i sa cichutkie a skrecone do minimum sa nieslyszalne. IMO jakosc jak akasa tylko wirnik ma inny kolor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beriam Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 beriam jesteś z tej Mosiny pod Poznaniem ? :D: :D: 1579182[/snapback] :wink: sluchalem od 80 do 120mm i sa cichutkie a skrecone do minimum sa nieslyszalne. IMO jakosc jak akasa tylko wirnik ma inny kolor. 1579287[/snapback] Mialem akase 120 mm, wiec jesli twierdzisz ze to to samo, to mozna brac w ciemno, szkoda ze akasy nie maja dolaczonego regulatora :angry: Za jakis czas zobaczymy czy byl to dobry wybor .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 nie powiem, ze dokladnie to samo, ale wygladaly bardzo podobnie i roznily sie kolorkiem smigla. mi sie niz akasa bardziej podoba revoltec dark ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...