r0bu$ Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 witam mam taki dziwny problem a mianowicie czasami po uruchomieniu systemu ponownie wyskakuje mi komunikat przez logem windy : DISK BOOT FAILURE INSERT SYETM DISK AND PRESS ENTER... jak juz powiedzialem czasami mi to wyskakuje nie mam dyskietki w FLOPPIE plyty tez nie gdy mi to wyskakuje zawsze wyłączam komputer i uruchamiam go bo zrestartowanie nic nie da :/ musze o wyłączyc i włączyc !! CO TO MOZE BYC LUDZIE HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 CO TO MOZE BYC LUDZIE HELP 1579509[/snapback] jaka plyta glowna ? zrob sygnaturke ze sprzetem w takich wlasnie sytuacjach sie ona przydaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 ASUS A7v600-X co mam zrobic ?? prosze o jakies lepsze wytłumaczenie !! sygnatourke ?/ nie wiem o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 jak dla mnie winowajca moze byc uszkodzona (?) tasma ktora masz podpiety dysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Ewentualnie źle podpięty dysk (master/slave) lub cos z BIosem (moze bateria nie trzyma napięcia jka powinna). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r0bu$ Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no aleczemu jak wylacze i wlacze jest juz oki !! jak juz pisalem wczesniej "czasami" wyskakuje mi ten komunikat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 no aleczemu jak wylacze i wlacze jest juz oki !! jak juz pisalem wczesniej "czasami" wyskakuje mi ten komunikat 1579647[/snapback] najpierw trzeba wykluczyc uszkodzona tasme.. a tak z ciekawosci krecisz to troche ? moze pci poszlo za bardzo do gory.. ? no chyba ze dysk.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...