djtomas Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Witam! Skanując sobie kompa obojętnie jakim skanerem antywirusowym on-line wiesza mi się komp. Tzn. rozpoczyna się skanowanie i po jakimś czasie zwis i nic nie mogę zrobić tylko myszką mogę ruszać (kursorem) a czasami nawet nie. Co mam zrobić? Czy to jakiś wirus może blokować te skanery? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Spróbuj użyć tego skanera - http://pl.trendmicro-europe.com/consumer/h...call_launch.php Powinien działać, bo nie korzysta z dziurawego ActiveX, tylko z Javy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 nie działa :( tzn. też się wiesza po jakimś czasie :/ POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Spróbuj go uruchomić pod inną przeglądarką niż IE. Jeżeli to też nic nie da, to zainstaluj jakiegoś antywirusa itp. i wyczyść porządnie system. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 krótko i na temat jakiego antywira polecacie żebym zainstalował? POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebruno Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 (edytowane) A czy to przypadkiem komputer nie wiesza się też w innych sytuacjach?? Skanowanie dość mocno obciąża kompter, w związku z tym może się przegrzewać. a ze zwykłych antywirów to dobry jest nod32, trend micro, kasperky, panda no i nieśmiertelny norton :) A Tutaj masz linka do dobrego skanera pozdr Edytowane 4 Sierpnia 2005 przez thebruno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 wiesza się tylko i wyłącznie przy skanowaniu... na operze przeszedł trend micro całe skanowanie :) POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2005 No to jesli na operze dziala to masz problem z IE. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 tylko jak go rozwiązać ? ? ? Pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 tylko jak go rozwiązać ? ? ? Pozdr. 1581565[/snapback] używaj innej przeglądarki :D i jak masz chęć istalka avast jest darmowy i dobry ja dawno zrezygnowałem z ie i jest ok :lol: pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zainstaluj sobie Firefoxa/Operę i Avasta, po co używasz tego shitu jakim jest IE i onlineowych skanerów? Chyba że masz b. mały dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djtomas Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Używam na codzień opery. A explorera używam tylko do skanowania on-line. Bo na Operze nie działają te mks-y itp. :/ dysk mam 40GB POzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Używam na codzień opery. A explorera używam tylko do skanowania on-line. Bo na Operze nie działają te mks-y itp. :/ dysk mam 40GB POzdr. 1582395[/snapback] jeśli skanery on-line byłyby dobre to producent nie sprzedałby ani jednego oprogramowania antywirusowego bo każdy miałby skaner on-line pomyśl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...