Zielek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Jak napisałem w opisie: nie widze taskbara... :blink: :blink: :blink: Błagam pomóżcie!!! nie widze gg, winampa, ikonki połączeń lokalnych... POMOCY !!! :mur: z góry dzięki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 A po co dajesz screen taskbara, którego podobno nie widzisz? A co do ikonek, nie miałes padu explorera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 to nie to... restart nawet zrobiłem i nic... a oskrin: chodzi mi o wszystkie ikonki do progsów jakih mam. np. gg, winamp, norton, e-mule... nic nie widać :wacko: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Pewnie chodzi Ci o pasek szybkiego uruchamiania. Kliknij prawym na pasek - wybierz: paski narzedzi - dalej: szybkie uruchamianie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 nie... ehh :mur: tu powinny być ikonki nie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietras21 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 .... e-mule... 1583827[/snapback] :mellow: Popełniamy przestępstwo ściągając materiały z internetu podlegającym pawom autorskim :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 :mellow: Popełniamy przestępstwo ściągając materiały z internetu podlegającym pawom autorskim :D 1584241[/snapback] A może on ściąga dema gier :mur: Wogule to co to za windows? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 (edytowane) w opisie mam napisane. █SYS█▪Windows▪XP▪SP2▪ Edit: O! i jeszcze deaktywowała mi sie opcja: :mur: :mur: :mur: Edytowane 8 Sierpnia 2005 przez Zielek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...