Mr.Martin Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Witam Poczytalem troche recenzji i sie pogubilem bo juz naprawde nie wiem ktory procesor do zastosowan domowych typu gry , filmy , internet biuro bedzie najlepszy. Czy druga odslona Prescota P4 630 3.0GHz 2MB z funkcja HT i 64 bitowe czy moze nowe dwurdzeniowe procesory z serii D P4 830 3.0GHz? Co byscie polecili - bede skladal komputer za miesiac , dwa - co wybrac i w co sie ladowac ? ( w serie 6xx czy 8xx) - bo niby te dwurdzeniowe beda malo przydatne gdyz malo aplikacji bedzie tak napisanych aby wykorzystywalo to ( ale to tylko gdzies tak przeczytalem) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 ja bym wybral model D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 człowieku kompa będziesz składał za 2 miesiące... Bierz DC albo poprostu weź AMD [będzie taniej] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 11 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2005 człowieku kompa będziesz składał za 2 miesiące... Bierz DC albo poprostu weź AMD [będzie taniej] 1587899[/snapback] Jakie DC ?:) Wezme Pentium D 3.0GHz tylko poczekam jeszcze z miesiac , dwa - az skonczy sie okres wakacji ( okres przestoju ) i Intel obnizy troche ceny tych procesorow tak jak to zawsze jest we wrzesniu-pazdzierniku. Teraz doradcie mi jaka plyte wybrac - z chipsetem 945 czy 955 ? ( wiem ze 945 nie obsluguje PAT ale czy to az tak duzo dale przy DUAL) ? Poinformujcie mnie czym sie roznia literki na koncach nazw chipseteow 945x i 955x ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2005 (edytowane) ktory procesor do zastosowan domowych typu gry , filmy , internet biuro bedzie najlepszy a to co masz w sigu ci juz nie wystarcza?? a do gier to se lepiej grafike wymien i doluz ramu jak masz kase Edytowane 12 Sierpnia 2005 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vtg Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2005 człowieku kompa będziesz składał za 2 miesiące... Bierz DC albo poprostu weź AMD [będzie taniej] 1587899[/snapback] Pytanie o wybór miedzy 6xx i 8xx a kolega doradza AMD. Zawsze jakis ... mur: ... sie znajdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beckson Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Jeżeli chcesz to kompa do gier to może lepiej kupic samą grafikę. Jakiegoś GeForce'a 6600GT albo 6800LE [modowalnego]. Moim zdaniem obecnie masz bardzo wydajny sprzęt - wystarczy zmienić grafę i będzie rakieta :D . Jeżeli już się zdecydujesz jednak na zakup Pentium D to kup do niego jakieś dobre chłodzenie, bo podobno grzeją się jeszcze bardziej od Presscotów [bo to przecież dwa rdzenie :lol: ]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...