millor Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 No nie umię tego zrobić i zawsze się wywala chociaż na dwie nogi ląduje A 2002 Przeszedłem bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaStEr Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 :D Proponuję Małysza zapytać on jest w tym dobry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baracuda Opublikowano 23 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2002 Wiesz mi się też nie udaje a po 10 skokach się wkórwiam i to wyłączam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 27 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2002 Da sie ale nie na trzeźwo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 mi sie udalo i to za pierwwzym razem za drugim tez nie widze w tym problemu laduje sie tak jak w deluxe ski jump prawym klawiszem robi telemarka a dwoma na dwie nogi zadna filozofia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 mam radka 9000pro i jakie stery pod xp bo mi skoki 2003 nie ma punktów anie prędkosci gg2023241 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiQs Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 co to za skoki ??? jakies screeny??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 1 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2002 Sciagnij sobie patcha do tej gry, w konwersji na Polski jezyk zjebali wszystko co sie dalo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 2 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2002 skad tego oatha wziąsc jak to jest polski producen te z gazety dobra gra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 Patha mozesz ciagnac z oficjalnej strony produktu :lol: http://dobragra.redakcja.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 3 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2002 to jest do [gluteus maximus] gra gorsza niż 2001 .Jak to zobaczyłem to myslałem że spadne z krzesła .Najlepsze są 2002 te skoki najlepiej zrobili Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wronka Opublikowano 4 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2002 TA TAK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dobra a skąd ściągnąć tę grę?? W wersji polskiej oczywiście?? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 5 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2002 Dobra a skąd ściągnąć tę grę?? W wersji polskiej oczywiście?? ;) Z Empiku :?: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 No to ja już mam tak dobrego gościa a telemarku dalej nie robi 1 raz na sto i to przypadniem daje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snc Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 Proponuje wogole nie ladowac tylko wywalic ten chlam:) Jak chcesz poladowac to zagraj w wersje 2002 duuuuuuuuuuuuuzo lepsza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...