grzesio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ktos tu kiedys dawal linka do sklepu z przezroczystymi wentylami po 25 zyli, teraz chce sobie kupic i od godziny szukam tego tematu :( Ma ktos jakies namiary??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 no ja tez bym prosil o tego linka!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 pccooler.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Dzieki!!! Tego mi brakowalo w plexi-obudowie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 sa jakies wentyle swiecace 120x120 albo wiecej ? czy tylko 80x80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Chyba nie. On ma byc swiecacy czy przezroczysty? Bo jak swiecacy to mozesz sobie przerobic zwykly wg przepisu na moded Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Mam ten wentyl z PC Coolera i sobie go chwale. ;) Spoko chlodzi i ladnie wyglada Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 To ja sie spytam a) jak z glosnoscia B) kiedy doszedl? Ja zamowilem dzisiaj i nie wiem czy juz sie wk*rwiac ze jeszcze go nie ma? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja tez wielkie THNX. Jak zrobiew sobie plexi w obudowie to bedzie cool miec jeden taki przezroczysty a jeden pieknie scwiecacy na zolto w niebiseko podswietlanych neonkach - pikne ;) :D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 To ja sie spytam a) jak z glosnoscia B) kiedy doszedl? Ja zamowilem dzisiaj i nie wiem czy juz sie wk*rwiac ze jeszcze go nie ma? ;) ad a) glosnosc na poziomie Panaflo obiektywnie mowiac zonie nie przeszkadza, a ona mam ucho wyczulone ad b)zamawialem w piatek, a doszedl w poniedzialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 To ja sie spytam a) jak z glosnoscia B) kiedy doszedl? Ja zamowilem dzisiaj i nie wiem czy juz sie wk*rwiac ze jeszcze go nie ma? ;) ad a) glosnosc na poziomie Panaflo obiektywnie mowiac zonie nie przeszkadza, a ona mam ucho wyczulone ad b)zamawialem w piatek, a doszedl w poniedzialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...