Skocz do zawartości
Worms14

Audigy 2zs, Jak Połaczyć Z Panelami W Obudowie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich.

Posiadam karte Audigy 2 ZS, chciałbym ja podłączyć do panela na przodzie obudowy Chiefteca, chodzi mi tylko i wyłącznie o słuchawki. Dzwiek mam puszczony do ampltunera przez analog, ale często się zdaża że chcę pograć w nocy i okazuje się ze jest to niemozliwe, sam nie mieszkam.

Znalazłem inne rozwiązanie, ale nie jestem z niego zadowolony, poniewaz dzwięk z Audugy jest o niebo lepszy. Płyta Msi ma dzwięk Realtek AC97 i zwyżuceniem, z mobo na przód obudowy dzwięku nie ma żadnego problemu, ponieważ wtyk z panelu odpowiada temu na płycie, a na audigy nie ma takiego wejscia. Poradzcie co zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam wszystkich.

Posiadam karte Audigy 2 ZS, chciałbym ja podłączyć do panela na przodzie obudowy Chiefteca, chodzi mi tylko i wyłącznie o słuchawki.  Dzwiek mam puszczony do ampltunera przez analog, ale często się zdaża że chcę pograć w nocy i okazuje się ze jest to niemozliwe, sam nie mieszkam.

Znalazłem inne rozwiązanie, ale nie jestem z niego zadowolony, poniewaz dzwięk z Audugy jest o niebo lepszy. Płyta Msi ma dzwięk Realtek AC97 i zwyżuceniem, z mobo na przód obudowy dzwięku nie ma żadnego problemu, ponieważ wtyk z panelu odpowiada temu na płycie, a na audigy nie ma takiego wejscia. Poradzcie co zrobić?

1597842[/snapback]

Sam sobie odpisze. Kupilem panel do audigy 2 ZS i teraz jest super, pilocik chodzi pieknie nawet nie wiedzialem że wersja platinum ma takie fajne dodatki, a przyokazji zaoszczedziłem kupe kasy.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem na allegro 2 panele, pierwszy za 155zł(tylko przelew i wolałem nie ryzykować), drugi za 255zł(brak kontaktu z sprzedającym).

Wybrałem pewniejszą drogę, poszedłem na giełdę elektroniczną w Wawie, nawet z zamiarem kupna Audigy ZS 2 Platinum, wszędzie panele na zamówienie koszt 340zł, znalazłem za 640 zł i kopara mi opadała (za drogo), został mi jeszcze jeden pawilon do obskoczenia i miałem fart, bo tam goście mieli panel na stanie do Audigy 2ZS, zapłaciłem 250zł.

Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie kupiłem panel do Audigy 2 ZS i mam problem z pilotem - jak go skonfigurowa by działał z takimi programi jak:

SubEdit-Player

WinAMP

PowerDVD 6

WinDVD

1616158[/snapback]

Sam tego nie robiłem, ale przyznam że jestem ciekaw i jak ktoś poradzi to skożystam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi