tanaka Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 http://www.mushal.prv.pl/ MAM NAUCZKE ZACHCIALO MI SIE ATHLONA - ZACZELY SIE KLOPOTY, JEDNAK INTEL RULEZ A Wczoraj (291002) spalil mi sie chipset na plycie MSI KT3 ULTRA, wiec bede juz mial 3cia plyte KT-3 w przeciagu 2mscy mam dosc! WYNALAZKOW! MSI ATHLONY i INNE GOWNA Jestem bez kompa, wszelkie pytania pse na winamp101010@poczta.onet.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Według mnie tylko lama :). Znaczy lamer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wszystko po trochu :lol: Ale tak to jest, jak sie ma badziewne płyty, albo jak radiator na chipsecie jest bez wiatraka i na tdodatej jest źle przymocowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Dodaj ankiete :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ja bym powiedzial, ze pechowiec :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jeśli kretyn to skąd ma kasę na nowe płyty? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jeśli kretyn to skąd ma kasę na nowe płyty? :Pmoze od mamusi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jeśli kretyn to skąd ma kasę na nowe płyty? :Pmoze od mamusi ?? a moze ciagle daje do serwisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Lama jak nic :lol: Athlony to goowna i wynalazki ? 8O Czlowieku szczel se baranka , bo do krecenia to ty sie chyba raczej nie nadajesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Wchodzi mąż do sypialni, spotyka żonę w łożku z kochankiem i pyta: - Co wy tu robicie?! A żona do kochanka: - A nie mowiłam, że DEBIL ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...