pablo163 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Jak w temacie!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 me, ale zanim cos zrobish komp zresetooje ci sei x razy wiec wychodzi, ze xp :P jush lepiej 98 se zainstalooj! ps. to raczej software Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 coto ma byc? to jest forum o sprzecie a nie o sofcie, zreszta ten temat jest tak okepany ze hoho Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 no wlasnie. o to samo pytalem wczoraj na forum i mi zrzucil na oprogramowanie... co jest!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 a co mi tam odpowiem: zainstaluj windowsa 2000 sp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
symbiont Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 jesli wybierac miedzi XP a Me to zdecydowanie XP :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja tez jestem za XP,nie mam z nim zadnych problemow.. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 xp, choć masz na niego trochę za mało ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Win 95 ale tylko wersja plus :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Zanim się zdecydujesz na jakiś będzie już następca xp.. Bierz xp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 25 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2002 co to wogole za porownanie... ME to jest taka kaszana ze szkoda gadac... tylko XP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...