Vengeance Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 otóz mam kilka pytan co do r9000pro -jak sie ma spr z doomem 3 mile widziane wyniki w fps -nosze sie z zamiarem qpienia tej karty i nie wiem poprostu jakiej firmy itd -czy duron 1100mhz nei bedzie dla niej waskim gardlem ? -jak sie da ja krecic ? i ktorej firmy najlepiej - ogolnie zeby cena nie byla wiele wieksza niz 500zl _____ Payback z góry thx za odpowiedzi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Ja mam radeona 8500 i w doomie 3 na tym sprzecie co mam gra sie haczy, ale jak sadze nawet na radeonie 9700 nie chodzialby jakos super szybko. Poza tym, nie kupuj w zadnym wypadku 9000, kup lepiej 8500le bo ponoc w/g www.wgk.waw.pl kosztuja teraz 440 zl, wiec naprawde warto. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Gralem w ta alfe co przeciekla do sieci i nawet jakos to chodzilo w okolicach 15-20 fps. Co do proca to zdecydowanie bedzie waskim gardlem. U mnie na podkreconym jak w podpisie dalsze podkrecanie proca daje lepsze rezultaty niz krecenie karty. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 Pewnie bedzie jakos na tych kartach dzialalo, ale na pewno co do procka beda wysokie wymagania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hmm to kupic lepiej r9000pro czy r8500?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 hmm to kupic lepiej r9000pro czy r8500?? Powiem tak ja nie narzekam na szybkosc R9000Pro, ale jakby wtedy co kupowalem R8500 byl tanszy to bralbym jego ;) Niezly rebus w sumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 ludzie, jak wy możecie na podtawie wersji alfa Dooma3 wyciągać wnioski na której karcie będzie chodził a na której nie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 nie trzeba byc geniuszem zeby domyslic sie ze na r9000 bedzie wolniej chodzilo bez multitexturingu i 2 vertex shader'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2002 8500 bedzie szybszy a proc to przynajmniej 1.5GHz albo p4 2.2Ghz inaczej nie pograsz sensownie w dooma Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...