Skocz do zawartości
ktosikowy

Ati2drag-mam Juz Dosc

Rekomendowane odpowiedzi

Po wymianie karty na gecube9550 Extreme edition i dodaniu ramu Kingston 512 (w sumie mam teraz 1024) kompek zaczal wywalac bluesrcenny ze sterownik urzadzenia ATI2drag (co jakiś czas) pomyslalem po pierwsze: sterowniki ! przemieliłem wszystkie jakie byly dostepne . Omega, Ati, DNA, nawet na stronie producenta gecube (te nawet nie chcialy sie zainstalowac!!!!1- po wcisnieciu setup wszytsko zwalnialo do granic mozliwosci) pomyslalem wiec!!!codeshit 300 wat ma juz dośc i wymieniłem zasilacz na fortona 350 WAT (podobno dobry) ale znowu co jakiś czas zatrzymanie 3 sekundy bluescsreen i bebbeeleel ATI2drag jest beeeee i co Wy na to. Any jakies pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy formacik`a zapodałeś ??

Ja obstawiam pamięci. Ostatnio miałem Kingstony i tak samo co jakiś czas miałem Blue Screeny (dokładnie na kościach Nanya). Choć błąd wygląda jakby wskazywał na ATI :unsure:

Hmmm postaw od nowa OS z najnowszymi sterami (org.) od płyty i k. graficznej i wówczas kombinuj.

POZDRO

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

format był oczywiscie na czystej partycji od nowa systemik postaiwony zatem chiba sycko okej pamieci wyjmowalem jedna po drugiej i bylo okej ale chiba to przeklety ATI2drag robi kaszane i nadal nie wiem czemu? przegrzewanie karty???

jakie powinno by napiecie na ta kartę orientuj sie ktos?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a czy przypadkiem to nie jest ati2dvag? bo ja nie mam takiego pliku jak ati2drag. ja mialem to samo w laptoku, okazalo sie ze karta do wymiany, wyjmij ten kosc co dolozyles i zobacz czy to pomoze, jesli nie to masz zrypana karte bo raczej podkrecenie nie ma na to wplywu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zgadz sie to plik o nazwie ATI2dvag

1604226[/snapback]

Start -> uruchom -> services.msc

I teraz poszukaj: ATI Smart - jeśli jest włączona usługa, to wyłącz ja w profilu, jeśli wyłączona - włącz w profilu. I restart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pomaga :cry: cały czas tak samo, jak chcialem wrocic do tamtych ustawien tzn jak wlczylem to to od razu zwis zaliczyl:) a potem jak sie uruchomil ponownie to ekran powitaln, pulpit zaladowal sie natywir i siup :ATI2dvag i koniec kropka, any ideas????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi