Skocz do zawartości
VertebraliS

Co Za 500zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem ze zdecydowaniem sie na jakas konktetna karte graficzna na AGP do 500 zlotych. Mam na oku pare kart:

radeon: 9700pro, 9800pro, x700, x700pro

geforce: 5900xt, 6600, 6600gt ...........doradzcie mi jaka konkretna karte mam kupic, wskazcie wady i zalety poszczegolnych modeli, ktore lepiej wypadaja, zalezalo by mi na nowej karcie ....POZDRAWIAM :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6600 GT raczej, lub poczkeac na X800GT lada moment bedzie... Pozatym użyć przycisku szukaj

1604625[/snapback]

Mam pytanko. Gdzie kupuc mozna 6600GT za 500zl. ;)

Po tyle chodza nowe 6600.

EDIT:

I VertebraliS chodzi pewnie(a nawet napewno) o karte na AGP a narazie chyba nie ma x800GT na AGP :)

Edytowane przez sucker

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 609 zl x800 GT ma

1606613[/snapback]

Lubie takie odpowiedzi. Pytanie: "Co do 500zł ?" i odpowiedz: "Za 609zł masz x800GT" :D A poza tym, czy przypadkiem X800GT nie jest na PCIe ? (tu juz pytam, bo nie wiem).

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

NO NA PCIEXPRESS

1607043[/snapback]

otoz wlasnie.. jak juz odpowiadacie - czytajcie caly topic albo chociaz ze zrozumieniem pytanie w nim zawarte :|

Witam mam problem ze zdecydowaniem sie na jakas konktetna karte graficzna na AGP do 500 zlotych.  :unsure:

1604611[/snapback]

Edytowane przez QuicksilveR

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi